Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Milka 13:27, 31 lip 2013

Widziałam fotki na FB
już awaria usunięta, możemy wstawiać fotki, dawajcie ze spotkania i innych miejsc, co odwiedziłaś
grupa_trzyma... 14:01, 31 lip 2013

Anka! Ty rób co chcesz, ale ja się właśnie oflagowałam w proteście przeciwko Twojej ewakuacji na FB. Ja się tam nie odnajdę a tym bardziej nie odnajdę Ciebie. A to już mi się nie podoba!
A jak oflagowanie nie pomoże to się Grabie zapalą...już u Alinki wieczorkiem ktoś wesoło zakrzyknął: O! grabie się palą! Więc sama widzisz, wprawę już Grabie mają
Milka 17:57, 31 lip 2013

Ania, sprawdzałaś? pachnie ta orszelina czy nie? bo ja 3 lata na kwiaty czekałam!
bociek 19:26, 31 lip 2013

Eeeeee, jak to na zbuka??? Anek, no nie rob wiochy Ja nie zyje na zbuku i nie kcem tam zyc.

I wiesz co, ja siem przez Ciebie zlamalam i mam.... jezowki A ja nie lubieju jezowek. To znaczy nie lubialam I mam jeszcze taka fajna roslinke Werbene odmiana Anna ASC i tojesc tez jest Anna ASC, myslisz, ze to jakas zbieznosc???

Buziam
Mariusz 20:14, 31 lip 2013

asc napisał(a)
No to lepiej sie poczułam.. że nie tylko ja mam z FB problemy... jakoś mi ten portal nie leży..... za dużo sieczki, jakiś reklam, zaproszeń do czegoś do czego nikt nie zapraszał a jest....
Mózgi sie ostudziły po wczorajszym chwilowym ochłodzeniu klimatu..... grandzimy dalej na Forum u Danusi
Kfiotki na upale przekwitają.... wczoraj pokropiło, jak ksiądz na mszy.... nawet nie podlało... a zmoczyło...dzień ogrodowo stracony.
A z fotkami pasuje poczekać na znak na wątku, czy awaria usunięta to raz... i chyba nie należy wrzucać od razu i za dużo...... wiec Ci co jakoś radzą z fejsikeim..tam zamieściłam wczorajszych cześć kwiatków
Termometr w cieniu pokazuje +33...

Ufff ... fajnie, FB fajnie poczytać, choćby ogrodowisko, ale grandzić lepiej tutaj, choć ja tam do grandzenia nie za bardzo się nadaję , ale czytam, uśmiecham się do ekranu i wybucham śmiechem ... czy to normalne?
Melduję, że sieweczki i wszystko inne rośnie, podlewam rano i wieczorem, nic się nie zmarnowało
eliza3 21:37, 31 lip 2013

Aniu, wracam z wątku spotkaniowego u Alinki, ale fajnie mieliście Trochę żałuję, że mnie nie było
Pozdrawiam Cię serdecznie.
marzena 21:56, 31 lip 2013

Ania, dzięki za wszystko, za super podróż do Alinki, za odwiedzanie ogrodu Sebka i Gabrieli, za Twoje świetne towarzystwo i w ogóle za całokształt...
to był nasz początek wspólnej podrózy ...jeszcze u mnie...
marzena 22:02, 31 lip 2013

i prawie koniec, jeszcze w parku miniatur...
takiego zdjęcia nie masz...zobacz, jak się bawiłaś z Sebkiem...

a fotki u Alinki, Sebka i Gabrieli w ich wątkach i wątku spotkaniowym
pozdrawiam serdecznie !
pozdrów Danusię ( mamę) i Basię, fajne z nich dziewczyny
Bogdzia 22:27, 31 lip 2013

Ania jak zwykle szalone rzeczy robiła. Pozdrawiam Aniu.
Mala_Mi 23:07, 31 lip 2013

marzena napisał(a)
i prawie koniec, jeszcze w parku miniatur...
takiego zdjęcia nie masz...zobacz, jak się bawiłaś z Sebkiem...

Dowód na to, że wygrałam
Dziewczyny pozdrowię jutro bo śpią i ja też uciekam ... do jutra .......
Marzenko.. możemy razem jeździć.. pasażer z Ciebie de Lux...