Ell, piękne te różowe tulipany. Dostałam na spotkaniu u Bogdzi takiego iryska, myślę że od Ciebie. Zakwitł i sprawił mi radość. Dziękuję i pozdrawiam.
begonie Witam serdecznie biegam sobie biegam a tu u Ciebie Jagódka przesliczna figurka dziewczynki nalewającej wodę do koła no super bajeczne ogród cudowny pozdrawiam dobrej nocy
Mama - słów opisu brakuje, dziś już dla mnie wspomnieniem lecz zawsze ją obok czuję, jej wzrok troskliwy, ręce na mej głowie, i ją, żegnającą w bramce mam przed oczami ciągle. Na nowe światy mnie żegnała, dobrymi radami drogi mościła, i zawsze mówiła, że jak mi będzie źle, żebym wróciła. Nie wracałam, widocznie źle nie było, ale z jej życia wiele mi umknęło, za daleko byłam, swe życie układałam, za późno by jej powiedzieć, że bardzo ją kochałam. Dziś sama jestem mamą, dzieci w świat wysłałam, I wiem co wtedy czuła, gdy dom opuszczałam! Piękny wiersz Hanusiu jak ballada ja mam to szczęscie, że jestem blisko mamy i nadal przy niej czuję się jak mała dziewczynka dobrze jest mieć ją blisko....pozdrawiam i dobrej nocy buźiaki
Moja i jeszcze o takich kwiatkach
Aniu.. to wielosił...kwitnie na niebiesko.Widziałam u Ciebie o zielonych listkach,ten ma zielone z białym brzegiem...podzielić??? mówisz o tej?Kupiłam ją w Renku.