Bardzo Wam dziewczyny dziękuję za przemile spędzony czas... Teraz całkiem inaczej jednak będę patrzeć na Wasze wątki i ogrody Bardzo się cieszę że mogłam Was wszystkie poznać i mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy
Nie liczy się to ile ma się lat, ale to jaką chęć do życia się ma.
Bogdziu podziwiam Cię za dostrzeganie tak niepozornych rzeczy, po przestudiowaniu Twojego wątku zaczynam inaczej patrzeć na rośliny, zwierzątka i robale
Widziałam już u Ciebie wiewiórkę, ale dorzucę CI do kolekcji jeszcze mojego "szkodnika"
W ogrodzenie wmontowana jest altana śmietnikowa i pomieszczenie na narzędzia ogrodnicze
to zdjęcie tego budyneczku, zawsze mnie denerwował brak okna na tej ścianie
to lustro jest zamontowane na tej ścianie
Zaczyna kwitnienie najciemniejsza z moich róż parkowych,pąków ma dużo w tym roku.Pachnie pięknie jak stare róże ,niestety nie powtarza kwitnienia.Tu jest nieco rozjaśniona światłem.
Aniu Fajne te zdjęcia. Podpiszę
Od lewej - Kindzia (Kasia) Ogród z łezką, Urszulla (Blaski i cienie nowego życia) BarbaraM (Ogród Ogrodniczki), Beata z mikroformatu, Eliza3 (Ela - Kwiatki i rabatki), za nią Bogusia (Bogusia moja działka) obok Elizy - nasza Gierczusia (Elusia z Ogród w skali mikro), AniaDs - nasza Ania różana no i ja
Było super choc nasz deszczyk pogonił, czas przeleciał szybciutko, swoje zdjęcia wklęję niedlugo. Pozdrawiam Możemy się już umawiać na kolejne spotkania
Edit: jeśli kogoś pomyliłam (głównie z nazwą wątku) to proszę o sprostowanie i bardzo przepraszam, ale to tak pisałam z pamięci