O ty Małgosiu to twój taki piękny? A co ty robisz, że taki gęsty i tyle kwiatów. Mój.ms pędy długie też ładnie kwitnie,ale nie tak jak ten z foty.
Na wiosnę swojego przytnę na wysokość 29!cm od ziemi aby się zagęścił miał więcej pędów. Uwielbiam anioła taki delikatny niewinny kolor
Bożenko u nas odstukać pada przechodzą burze. Ale jechałam od Kołobrzegu, Szczecinek Piła tam widać bardzo sucho. Kukurydza żółta.
U nas jest zielono. Jednak susza hydrologiczna jest w całym kraju. W studzienkach melioracyjnych wody nie ma. Mam studnie głębinowe więc mam z czego czerpać wodę.
Jest bardzo ciepło duszno dzisiaj trochę pokropiło
Kupiłam je w tym roku jako 10-15 cm roślinki, rozrosły się dość mocno, teraz kończą kwitnienie, fajnie się rozrastają, będę je prowadzić na nisko, przycinanie na wiosnę. Nie jest to najlepsze zdjęcie, ale krzaczorek widać
Ala to na 100% nie jest Phantom, on w początkowej fazie buduje kwiatostan lekko spłaszczony a kwiaty od początku są białe.
Twoja hortensja przypomina mi bardziej Magical Candle.
Aniu, to kolkwicja. Lubię ją, kwitnie ładnie w czerwcu. Mam takie 2 sztuki.
Ona ma długie przewieszające się gałęzie. Przycięłam je po kwitnieniu, są krótsze teraz.
Aniu lawendy przyciete. Czekam na drugie kwitnienie. Nieco slabsze ale jest.
Na murku mam Phantom a limki to moja duma. Udalo sie je wyprowadzic wysoko. Mierza ok 170cm.