Fajnie, będę miala dodatkowy bodziec do przyjazdu
Ostrogowca u Ciebie dojrzałam. Ja też sadzonkę jesienią sadziłam i wczoraj malutkie paczki na wierzchołku pędu dojrzałam. Widzialaś fotkę? Czerwony będzie!
Ale u Ciebie kwietnie. U mnie nie ma tylu kwiatów, a niebieskiego nie mam jeszcze żadnego. Ten powyżej śliczny.
Jeśli chodzi o hosty to mam na razie 8 różnych, ale też myślę by je sobie jakoś opisać
przepiękne wszystkie 3 piwonie jak 3 siostry pozdrawiam Bogdziu, ja dzisiaj uskuteczniałam błogie lenistwo po obiedzie na swojej bujawce, było bardzo ciepło
Ostrogowiec niech się w końcu otworzy czerwony czy różowy?
zaczęłam katalogować swoje hosty, bo już mam ich sporo, robię zdjęcie roślinie i pojedynczemu liściu
i zapisuję nazwę i datę, dokładać będę tylko zdjęcia jak będzie się zmieniał koloryt liścia
Witaj Basiu, moja hoja w domu tez kwitnie i to w kilku donicach i w kilku miejscach, wygląda pięknie ale ten męczący zapach... ostatnio musiałam ja wyekmitowac z sypialni bo sie spac nie dało. Ubiegłas mnie bo wszyscy tu na ogrodowisku chwalą sie swoimi kwiatami a ja mam "kiepski" ogród i dopiero rozpoczynam zmiany i nie bardzo iałam sie czym pochwalic i jakie kwiaty pokazac więc juz, juz chciałam obfocic moje domowe donice jak ty...
W twoim ogrodzie byłam juz nie jeden raz, urzekła mnie bardzo ta piekna róża którą pokazałas na poczatku, ale juz nie pamiętam czy zoastawiałm slad i jakis wpis czy nie. Jesli nie to teraz naprawiam ten błąd.
Masz sliczny, kwitnący ogród i duża rozmaitośc roslin, ładnie tu u ciebie w twim azylu.