Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Bogdzia 22:20, 25 cze 2013

Aniu , co to się u Ciebie dzieje? Wspólczuję. Dobrze ze jakoś sobie radzicie ale zdrowia stracicie niemało a i koszty beda . Sił i pogody ducha życzę. I poprawy sytuacji.
anna_g 22:27, 25 cze 2013

Kasiek napisał(a)
Aniu czekamy na Ciebie

Kasiu - dziękuję jak miło i jakie piękne kwiaty. Kurcze jak ja dawno u Ciebie nie byłam
anna_g 22:29, 25 cze 2013

Bogdzia napisał(a)
Aniu , co to się u Ciebie dzieje? Wspólczuję. Dobrze ze jakoś sobie radzicie ale zdrowia stracicie niemało a i koszty beda . Sił i pogody ducha życzę. I poprawy sytuacji.

Dziękuję Bożenko... Niestety znowu pada trochę mocno... Wiadomo, że nie zalewa od razu ale człowiek na jakiś czas się robi trochę przewrażliwiony... aż sobie zapomni... Pozdrawiam cieplutko.
Kasiek 22:52, 25 cze 2013

Anius trzymam kciuki za Was....Mocno,mocno przytulam do serduszka...
atena35 09:51, 26 cze 2013

Miejmy nadzieję, że to już ostatnie takie dni. Od jutra ma nie padać.
Trzymam kciuki.
AgnieszkaW 12:34, 26 cze 2013

Czytam Aniu, co to się u ciebie działo, dobrze, że już ok i daliście radę. Ja wczorajszej nocy też o 2 g wylewałam wiaderkami wodę ze zbiornika w piwnicy, bo inaczej by przelalo i zalało piwnicę (a też mam w piwnicy piec CO i inne takie), akurat mojego M wtedy nie było i sama miałam zaprawę. O ogrodzie nie wspominam, bo sama wiesz, jak to jest przy oberwaniu chmury. Solidaryzuję się kochana z Tobą, bo dobrze to rozumiem. Ściskam i tulę mocno
Kindzia 12:46, 26 cze 2013

Przeleciało sobie po nas...ale teraz już tylko lepiej być musi
Róża z niedzieli, jeszcze była...

anna_g 13:08, 26 cze 2013

atena35 napisał(a)
Miejmy nadzieję, że to już ostatnie takie dni. Od jutra ma nie padać.
Trzymam kciuki.

Liczę na to, że nie będzie. U mnie jest dzisiaj jakieś 12 stopni... Ale od jutra ponoc znaczne polepszenie. Dzięki i pozdrawiam

AgnieszkaW napisał(a)
Czytam Aniu, co to się u ciebie działo, dobrze, że już ok i daliście radę. Ja wczorajszej nocy też o 2 g wylewałam wiaderkami wodę ze zbiornika w piwnicy, bo inaczej by przelalo i zalało piwnicę (a też mam w piwnicy piec CO i inne takie), akurat mojego M wtedy nie było i sama miałam zaprawę. O ogrodzie nie wspominam, bo sama wiesz, jak to jest przy oberwaniu chmury. Solidaryzuję się kochana z Tobą, bo dobrze to rozumiem. Ściskam i tulę mocno

Aga no to też miałaś niezłą nockę... Dobrze, że się udało... Ciekawe czy to już tak się mamy przyzwyczaić i odpowiednio zorganizować...
Nie mamy na to wpływu to wiadomo, ale w sumie smuci mnie to że nie można sobie tak po prostu i normalnie popracowac w ogrodzie w tym roku - wiosna opóźniona, śnieżyce, deszcze, upały ponad miarę, podtopienia, komary nie do zniesienia... I raptem kilka dni w których spokojnie można coś robić, a potem natura niszczy tą pracę... przynajmniej częściowo... Malutkie z nas robaczki niestety
Pozdrawiam i też ściskam i Ciebie i kciuki żeby było lepiej...

Kindzia napisał(a)
Przeleciało sobie po nas...ale teraz już tylko lepiej być musi
Róża z niedzieli, jeszcze była...

Ale cudna... Kasia, piękna... Mówisz, że się jej dostało?... szkoda wielka, bo piękna... Aż pachnie. Dziękuję Kasiu
Kindzia 14:50, 26 cze 2013

Ta róża to bita śmietana w malinowej miseczce Też jej się dostało, ale nie zniszczyło jej tak całkowicie na szczęście, odrośnie
AniaDS 13:29, 27 cze 2013

Czyżby Nostalgia to była Kasiu?
Aniu, trzymam kciuki za pogodę, żeby w końcu było normalnie, buziam :**