Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 21:57, 25 cze 2013

reni napisał(a)
Aniu ale mam zaległości... nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać ale pooglądałam pismo obrazkowe... fotka z bagażnikiem superowa nie jeden facet nie pogardziłby taką zawartością..
U mnie leje okrutnie..pozdrawiam

Taaaaa i kiecka co przy każdym obrocie Warszawę pokazywała Tańczyć się nie dało
Mala_Mi 21:58, 25 cze 2013

ewa004 napisał(a)
Aniu prawdę godom

Foto wyżej nie widziałaś????? Wiesz, jak to mawiał ksiądz Tischner.. jest prawda i g..o prawda
Mala_Mi 22:01, 25 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)

Aniu przyłączam się do Kondzia. Wystraczy, że jesteś u siebie... Wiesz jak mi Ciebie brakowało w weekend??
Buziaczki!!!

ALe Twój wątek mam zawsze otwarty Są 4 wątki których nigdy nie zamykam Jeden jest Twój
monteverde 22:10, 25 cze 2013

asc napisał(a)

Foto wyżej nie widziałaś????? Wiesz, jak to mawiał ksiądz Tischner.. jest prawda i g..o prawda

Aniu to Ty masz w szklarni te pomidorki, a ja myślałam, że na polu faktycznie gąszcz Twoja kosiarka nie zdezelowana była, a moja tak, muszę czekać aż odrosną
reni 22:16, 25 cze 2013

asc napisał(a)

Taaaaa i kiecka co przy każdym obrocie Warszawę pokazywała Tańczyć się nie dało

Hehehe..jak Warszawa zgrabna to...
Bogdzia 22:32, 25 cze 2013

asc napisał(a)

Dżungla to jedno, ale jak zbieram ogórki to drugie. Wygląda to jak zabawa z młodości... kto dalej odstawi butelkę piwa... w rękach można mieć tylko butelki...... oczywiście zabawa parami, lekka , zwinna i długa partnerka była zawsze mile widziana
Ja zamiast piwa mam ogórki w garści
Udało sie wiadro urwać..... i zniszczyć plon na 100 wiader
Ale sie rozpasały dranie... niereformowalne... werbenek cześć miałam w szklarni musiałam wynieść bo nawet je zaatakowały... przejścia juz nie ma.. jestem załamana ... 2 metry szerokiego buszu.. nie do przejscia i zdobycia

Za to werbenka mi już kwitnie.. posiana z nasionek do Danusi... hurra

Mnie ten busz sie podoba i ile pozytku z takiego buszu będzie.Piękne i zdrowe wiec tylko się cieszyc.Buziaki.
bociek 22:41, 25 cze 2013

Anek, ja normalnie nie wyrabiam na zakretach, ale powiem Ci, ze trza bylo jednak do Danusi przyjechac. Brakowalo mi Ciebie do kompletu Nastepnym razem chocbys miala w planie wyjazd do Honolulu albo zdobycie Mount Blanc to nie ma rady, mus przyjechac. Ja sobie nie wyobrazam tercetu Iza, Adamo i Ty - to musi byc zajefajny tercet

Te ogorki to Ci wybujaly... A werbenke, jak bedziesz miala nadwyzke nasionek to sie polecam pamieci

Buziam Anek
Kasiek 22:41, 25 cze 2013

Aniu a co Ci Bociek podrzucil? O rany ,chwal tu sie ino szybko
Mala_Mi 22:42, 25 cze 2013

monteverde napisał(a)

Aniu to Ty masz w szklarni te pomidorki, a ja myślałam, że na polu faktycznie gąszcz Twoja kosiarka nie zdezelowana była, a moja tak, muszę czekać aż odrosną

OOO zmiana awatraku...... ale lepszy ten poprzedni ale z podobizną Ten w czerwonym Tam jesteś taka jak jesteś....

Ot i znów zero dyplomacji
Reszcie nie odpowiadam......

Napiszę tylko, że Bogdzia, ogórasy ładne ..ale nie do zerwania.. nie ma szans... ja kurdupel mały i dosć jeszcze zwinny..... poddałam sie... załamałam sie... za to pomidroy moze i po 4 pędy, ale jeszcze panuję nad nimi.... Tylko ogrórasy sie rozpychaja.... dranie jedne....
Kasiek 22:42, 25 cze 2013

Oooo i o wilku mowa..ups o Bocku Bociek przyznaj sie cos narozrabiala