spokojnie dogonią pod biurem dosadzaliśmy thuje w takiej luce która powstała po wybrzeniu budynku, różnica była tak na oko ok 60cm, po półtorej roku nie widać różnicy
piękne foteczki...
w tamtym roku kopczykowałam jak było już u nas - 5 a liście jeszcze były...
Dzisiaj też mam pocięte łapki przez trawy, a tyle razy już sobie mówiłam że konieczna jest cienka koszula z długim rękawem...
NIgdy tego nie robiłam , po prostu gdy są liście nie kopczykuje Czasami mi torf przymarzł i musiałam go łupac łopata ale sypię kopczyki gdy się robi zimno. Chyba nie jest to zła metoda. Ale spytajmy Ani Monteverde kiedy kopczykuje
On ma ogólnie białe kwiaty, ale w środku jest kremowy, wiec będzie pasować Choć teraz jak jest zimniej to ten środek przy otwieraniu się kwiatu jest hmmm - brzoskwiniowy? Ale potem blednie Pamiętaj, że to jest niska róża, do 1.25m jeśli dobrze pamiętam
a widzisz polubiam! ba nawet naklejkę na aucie wożę, tzn woziłam bo auto zmieniłam a naklejki nie da się oderwać... żeby nie być gołosłowną, fotka po zakupach gdzieś tam koło stolicy
Powiedz mi jaki kolor ma Glamis Castle tzn jaki odcień bo w rosarium widze taki delikatny róż a w necie taki wpadający w żółty.... Potrzebuj białą róże do kompletu dla Graham Thomas i pewnie stanie na tym że dosadzę drugą pilgrim jak nic innego nie znajdę...
oj mam Maje w ogrodzie na FB polubioną, a Ona zawsze w tygodniu daje zapowiedź nowego odcinka, cała tajemnica
Fajnie, że piszesz o hortensjach bo to piękności