Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 18:43, 10 paź 2014

Iwk4 napisał(a)

Dziękuję, zajrzę . Chciałabym posadzić w nogach jodły. Czy to dobry pomysł?
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/72/723844/original.jpg

Dobry - będą fajnie wyglądać
Sebek 18:50, 10 paź 2014

Piękne mamy lato tej jesieni Właśnie skończyłem podlewać ogród, bo niesamowicie sucho jest... Nowości w ogrodzie nie ma - oprócz chwastów Ale chyba był lekki przymrozek, bo hosty w większości przypadków mają żółte liście. Jednoroczne nie tknięte, wiec jeszcze coś cieszy oczy Za to kolory lasów po prostu bajkowe

Pozdrawiam Was i spieszę się kochać piątek, tak szybko odchodzi...
ana_art 08:18, 11 paź 2014

Sebek tekst piątkowy miszczostwo

Powiedz mi jaki kolor ma Glamis Castle tzn jaki odcień bo w rosarium widze taki delikatny róż a w necie taki wpadający w żółty.... Potrzebuj białą róże do kompletu dla Graham Thomas i pewnie stanie na tym że dosadzę drugą pilgrim jak nic innego nie znajdę...
gusiarz 09:05, 11 paź 2014

Sebciu... ochocho... studia! Ja jak Madżenka po ekonomi jestem ... dawniej to było AE, a teraz UE ... i korci mnie by powtórzyć za Ozzinką ... gdzieś Ty wylądował ...
Ale nie bój nic, będzie dobrze... bardzo dużo zależy nie tylko od ucznia, również od wykładowcy.
Sebek 18:34, 11 paź 2014

ana_art napisał(a)
Sebek tekst piątkowy miszczostwo

Powiedz mi jaki kolor ma Glamis Castle tzn jaki odcień bo w rosarium widze taki delikatny róż a w necie taki wpadający w żółty.... Potrzebuj białą róże do kompletu dla Graham Thomas i pewnie stanie na tym że dosadzę drugą pilgrim jak nic innego nie znajdę...

On ma ogólnie białe kwiaty, ale w środku jest kremowy, wiec będzie pasować Choć teraz jak jest zimniej to ten środek przy otwieraniu się kwiatu jest hmmm - brzoskwiniowy? Ale potem blednie Pamiętaj, że to jest niska róża, do 1.25m jeśli dobrze pamiętam
Sebek 18:35, 11 paź 2014

gusiarz napisał(a)
Sebciu... ochocho... studia! Ja jak Madżenka po ekonomi jestem ... dawniej to było AE, a teraz UE ... i korci mnie by powtórzyć za Ozzinką ... gdzieś Ty wylądował ...
Ale nie bój nic, będzie dobrze... bardzo dużo zależy nie tylko od ucznia, również od wykładowcy.

Wylądowałem tam gdzie chciałem od początku Najgorzej będzie z matmą, reszta powinna być juz łatwiejsza...
Sebek 18:36, 11 paź 2014

Mam zdjęcia Duuuzo zdjęć Zapraszam potem na seans
lojalna_ 18:38, 11 paź 2014

Jej to ja juz czekam
ana_art 19:37, 11 paź 2014

Sebek napisał(a)

On ma ogólnie białe kwiaty, ale w środku jest kremowy, wiec będzie pasować Choć teraz jak jest zimniej to ten środek przy otwieraniu się kwiatu jest hmmm - brzoskwiniowy? Ale potem blednie Pamiętaj, że to jest niska róża, do 1.25m jeśli dobrze pamiętam
a to ja bym chciała troszkę wyższą...
Sebek 20:18, 11 paź 2014

No to zaczynam jesienny seans

Poza ogrodem chyba ładniej