Bardzo dziękuję. Teraz kupiłam niskie, średnie i wysokie irysy bródkowe. Syberyjskie też mam i też je polubiłam. Faktycznie Ballerina ma bardzo ciekawe kwiaty.
Jaka wysokość czosnka jest podana na opakowaniu? Ja z takich białych czosnków mam tylko jedne( czosnek karatawski) i te jak kupowałam były właśnie po jednym ząbku, zakwitły mi po dwóch sezonach, w pierwszym miały same listki.
Jak ja ci tego bodziszka zazdroszę, u mnie się uparł i w ogóle nie rośnie. Przesadziłam go niedawno i mam nadzieję, że w przyszłym roku w końcu pokaże co potrafi.
Dario, czy Ty masz dwie ławki? Zawsze myślałam, że ławka stoi za domem
Front oszalał, w ogóle ogromna praca. Musisz być zadowolona Lubię tu zaglądać.
Róża cytowana kilka postów wyżej i mnie zachwyciła. Jak się nazywa? Piękne zdjęcie jej zrobiłaś
Świetne to zdjęcie, widać, jak "mała była różanka w "starej" już odsłonie.
Będzie czad.
Wiola sadzi żywopłot z cisa, Wiaan, Nowa ma ochotę, ale ja też! Wymyśliłam już, gdzie mi jest potrzebna Czy swoje cisy kupowałaś stacjonarnie?
O super, nowa rabata, to jeszcz twoja posesja? Pytam bo u nas za płotem jest masakra, ale boję się cokolwiek robić bo należy do gminy i kopią tam na okrągło. Pewnie nadal będą kopać, bo jeszcze muszą nam światłowód dociągnąć, ma być w tym roku.
Ta brachytria ciekawa bardzo Grujecznik pięknie ci już urósł, zazdroszczę, zapomniałam, że to jedno z drzew, które też było na mojej liście ulubionych
Wims red nawozisz nawozem do hortensji? U mnie łądnie kwitła.