Zuza dzięki za odwiedziny i piękny kawałek wiosennego ogrodu czasu to nam ostatnio wszystkim brakuje, bo nadrabiamy opóźnienia wiosenne będziemy relaksować się latem
Aneczko .. Ty mnie wybacz anemię ... Nie nadążam .., Kofana serdeczne gratulacje z okazji kolejnej setki .. Życzę zdrówka , równieź Ogrodnikowi Mimo Woli 2 , oraz nieustającej radości z ogrodu i każdego sukcesu ( nie tylko ogrodowego ).., buziam i tulisiam
Anek, ja Cie podziwiam, szczerze i bezgranicznie. Bym siem poddala na Twoim miejscu. Slowo. Strasznie nie lubie byc poniewierana, przez chabazie tez
No to Ci sie udalo nie poranic. Nigdy nie zapomne wyrywania roznej nieszlachetnej zieleniny spod roz... Grubo bylo.
Moje niektore lobuzy tez spia. Limka dopiero pokazuje mini paczusie, a Anabelka juz ma male listki
No ponoc tak dziala. Myszy hmmm, myszy nie mam, nornice i krety za to na stanie, ale wlasnie dzisiaj pierwszy w tym sezonie nornik przeniosl sie na tamten swiat - futro mialo wene na polowanie rano... I w sumie nie wiem czy sie cieszyc czy smucic...Zal mi bylo zwierzatka
Nie boj zaby
I szyneczke
Oooooooo, chcesz nam o tym opowiedziec? Chodz na kozetke...
O raju, jak poszlo???
Evchichonku, mojito jest dobre na wszystko i na kocia mietke tez
Rozom w ziemi mowie nie. Mam dwie w donicach, ktorych nie trzeba pielic i wystaczy. Mszyc kapac nie bede, o nie .
Dziewczynki kochane dziękuję za odwiedziny
U mnie nic ciekawego się nie dzieje poza jednym
Dostałam dzisiaj od M prezent
Wytłumaczę jego zastosowanie warzywa mam posadzone kawałek za domem ,żeby je podlewać wodę miałam w beczce ale starczyło na dwa razy
Mąż się zlitował i kupił mi taki baniak 1000 litrów, super sprawa
Dzisiaj kolejny dzień mojego sam na sam z ogrodem. Wypatrywałam deszczu, ale ani śladu.
Uporządkowałam rabatę berberysową. Z braku odmiany, na która muszę czekać - Bagatelle - taka niska bordowa kula - są puste miejsca, i kamienia mam za malo, ale początek jest.