Poczytałam, pooglądałam, nadrobiłam zaległości, scenke zbieram z podłogi! W tym ogrodzie "mimo woli" jest metoda Pasujecie do siebie - Ty i ogród Zachwycam się iryskami i orlikami - pewnie wiesz, że ostatnio grupę dolnośląską ogarnęło orlikowe szaleństwo
Pozdrawiam
Czy te trzmieliny na pniu maja inwazyjne korzenie? W jakiej odleglosci sa sadzone od domku? Czy wymagaja duzy naslonecznionych miejsc czy raczej cienia?
szukam zdjęcia tulipanowca dostałam drzewko w donicy było chore i pogryzione przez opuchlaka wyczysciłam i wypielęgnowałam ma teraz przeszł 10 lat ale nie kwitło jeszcze może już nie da rady ...i tak cieszy poziomkowo orginalny chodnik hi hi ja kładłam żeby błotka nie było w warzywniaku
Syla, jestem zauroczona Twoim ogrodem, tyle zmienności barw choć ograniczonych daje efekt niepowtarzalny. Zastanawiam się tylko, w jakiej odległości od siebie i tui sadziłaś rh, czy jak się rozrosną nie przytłumią się wzajemnie? Chyba, że wyłamywaniem pędów będziesz ograniczać ich wzrost, dobrze myślę? A co rośnie u podnóża rh?