Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

JulkAd 18:45, 09 cze 2013

Madżen no jednoroczne cudo w tych donicach...takie z klasą ....ja dzisiaj tez nie zeszłabym z tarasu...zwłaszcza takiego .....cudnie w całym ogrodzie.....a hortensje ogrodowe to szok....ile tego kwiecia będzie?....muszę kożuszek na zimę dla swoich uszykować

edit: ..fryzury buksikom to już robimy?
Urszulla 19:01, 09 cze 2013

Marzenko,
czytam że wczasowałaś się na kanapie
widoczki masz dookoła śliczne,
donice zachwyciły mnie jak u Danusi
Gardenarium 19:07, 09 cze 2013

A ja się cieszę, że nareszcie CHFShow ściągnęło ode mnie coś Bo była moja kompozycja Czyli trzy kolory (myśle sobie, ze na drugi rok już nie ma ciekawego koloru do wymyślenia, bo już wszystko wymyślone jest) no i żurawka żółta plus konwalnik z mojego ogrodu

Instagram Ogrodowiska
aga_k 19:36, 09 cze 2013

Madżen, jak zwykle Twój ogród zasługuje na same pochwały, wszystko prezentuje się cudnie Bardzo się cieszę z naszego wczorajszego spotkania, mam nadzieję do zobaczenia Buziaki
Madzenka 20:23, 09 cze 2013

bociek napisał(a)
Hmmm, dziwne to bo m oja z kolei sztywna :/
Widze, ze tez masz czosnki Schuberta, jakiej one sa wysokosci - tak mniej wiecej

Tak ni mniej ni więcej 20-25 cm... Za niskie.... Muszę je na przód wyciągnąć...
Madzenka 20:24, 09 cze 2013

Megi napisał(a)
Wspaniałe zdjęcia, przepiękne rośliny i ich kompozycje, podglądam tak sobie od dawna i podziwiam po cichutku

Witaj Megi zapraszam do podglądania "głośno"
Madzenka 20:24, 09 cze 2013

Syla napisał(a)
nasadzenia donicowe pierwsza klasa .... z tymi czarnymi to już perełeczka ......ogródek wymuskany ....

swoje żurawki pozbywam w tym sezonie kwiatostanów ..... od tak bez powodu .... Dzisiaj zabrałam się za dalsze zaglądanie żurawkom w korzonki .... no i masz .... opuchlaki ..... na forncie domu w Caramen .... wyciągam bez korzeni .... gniotę i sadzę ponownie

W lipcu kolejna akcja lania dursbanem... Trzykrotne polewanie nie pomogło... Mi dalej wyżeraj...
polinka 20:36, 09 cze 2013

Marzenko wszystko śliczne u Ciebie, napatrzyć się nie mogę Informuję, że zdjęcia ze szkółki już są u mnie Pozdrawiam i słoneczka życzę na cały tydzień
Madzenka 20:38, 09 cze 2013

JulkAd napisał(a)
Madżen no jednoroczne cudo w tych donicach...takie z klasą ....ja dzisiaj tez nie zeszłabym z tarasu...zwłaszcza takiego .....cudnie w całym ogrodzie.....a hortensje ogrodowe to szok....ile tego kwiecia będzie?....muszę kożuszek na zimę dla swoich uszykować

edit: ..fryzury buksikom to już robimy?

Buksików jeszcze nie strzyżemy. W donicach miałam holenderskie podpędzone, miały już ciemne przyrosty, kwalifikowały sie do fryzjera
Ogrodowym horti nie odpuszczę!!! Będe je ubierać na cebulkę każdej zimy, zobaczymy czy ta zima będzie równie łaskawa
Madzenka 20:39, 09 cze 2013

Urszulla napisał(a)
Marzenko,
czytam że wczasowałaś się na kanapie
widoczki masz dookoła śliczne,
donice zachwyciły mnie jak u Danusi

Oj tak dzisiaj leniuchowalam. Tylko w ramach hobby ostrzygłam dwie kuleczki, ale to czysta przyjemność