Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Kubusiowo 22:47, 03 kwi 2013

Do góry
Gosiaczku z powodów zdrowotnych i rodzinnych .. jestem wszędzie zacofana.... ale najgorsze na prostej drodze....
więc moje krokuski Ci zostawiam jako gratki... teraz gonimy do tysiączka
Rododendronowy ogród II. 22:45, 03 kwi 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Dla wszystkich odwiedzajacych następny gifek.

Śliczny gifek, czekam z utęsknieniem na kwiatki i na motylki też.
Ogród z platanem. 22:45, 03 kwi 2013

Do góry
Ogród z platanem. 22:45, 03 kwi 2013

Do góry
Śnieg topnieje! Leci z dachu! Idzie wiosna! Wszystko się budzi!

Ogrodowy spektakl trwa ... 22:44, 03 kwi 2013

Do góry
Richie napisał(a)
Mira, nie wystawiaj jeszcze nic na zewnątrz bo w nocy są przymrozki, możesz zmniejszyć grzanie a hosty przenieś do chłodniejszego pomieszczenia.
Bratki są na giełdzie w dużym wyborze.

Ryśku ja część mam w garażu a tam jest 10 -12 st to chyba ok
a na giełdę w piątek jadę po bratki bo już chyba dość mrozów, nie kupię dużo bo kupować bratki 5 kwietnia to dość późno, ale bez nich nie ma roku w ogrodzie

a tu moje mieczyki - chyba o nich rozmawialiśmy - kroksomie a Ani był lucyfer czerwony
można sadzić do donic albo do gruntu - ale nie zimują

mam też takie i już posadziłam - tych nie znam i nie widziałam w realu ale chodziły za mną już kilka lat

ogrodoweimpresjejolki 22:43, 03 kwi 2013

Do góry
Iryski? U mnie też kwitną, a własciwie przekwitają, bo one krótkotrwałe są. Ale fotki zostały
Na poprawę humoru i mobilizację do wypędzenia wszelkich słabości

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 22:42, 03 kwi 2013

Do góry
Gratki...... zdrowia i spełnienia marzeń, planów....
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:42, 03 kwi 2013

Do góry
Danusiu przyłączam się do życzeń urodzinowych i z całego serca Cię przytulam

STO LAT !!! STO LAT !!! STO LAT !!! STO LAT!!!!!

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:42, 03 kwi 2013

Do góry
asc napisał(a)
Wpadłam na chwilkę, bo w mojej kałuży miałam nowych gości.. kochani i w dodatku zwiastuny wiosny...

I poleciały....
piękne
Postawić trawkę nad i... 22:40, 03 kwi 2013

Do góry
Zostawiam gratki i kwiatki na 200 stronek

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 22:39, 03 kwi 2013

Do góry
Ogrodu Wam nie pokażę, bo po co się denerwować - zresztą jest tam dość monotonnie - po prostu biało... nie widać nawet wielu krzewów...
To przynajmniej pokażę ogródek parapetowy

A tutaj jakby mi było mało.. to se dzisiaj posiałam aksamitki (synuś powiedział "muszą być" no to niech ma - ino siać nie chciał bo dzisiaj nerwowy przed jutrzejszym testem szóstoklasisty), no to niech są - niskie, średnie, wysokie i złocienie

No i to tyle co mam chyba zwariowalam
Mój kawałek raju II 22:37, 03 kwi 2013

Do góry
monteverde napisał(a)
Witam wszystkich odwiedzających dziękuję za odwiedziny i życzenia
rozkwitła Rosarium Uetersen w 2009 wyglądala tak a potem zmarzła okrutnie, teraz odbija i cieszy mnie u niej każdy kwiatek w zbliżeniu kwiat w pelnym rozkwicie Ginger Syllabub Harknessa magnolia Ann pełna kwiecia

przyszlam się przywitać w raju
przepięknie, róże, cegła, okna. ach i och !
cuuuudnie
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 22:34, 03 kwi 2013

Do góry
moje dzisiejsze zmagania

ogrodoweimpresjejolki 22:34, 03 kwi 2013

Do góry
No widzisz Jolu jak ogrodowisko mobilizuje nawet chorego do działania zmusi, pozytywnie a ty nie daj się chorobom dziewczyno
a ja chyba już tradycyjnie na święta złapałam paskudną infekcję, znowu jestem na antybiotyku, pewnie będę "zmuszona" zmienić pracę, bo w niej tak się załatwiam

Sunny Malaga 22:33, 03 kwi 2013

Do góry
Jaśminowiec bardzo popularny w ogrodach. Mogłam nawet kupić, ale nie będę się bawić z chowaniem pnączy do piwnicy.

Ogrodowy spektakl trwa ... 22:29, 03 kwi 2013

Do góry
Ewa to Ty jeszcze musisz odwiedzać codziennie wszystkich coby pogadać z zasiewami więc życie towarzyskie przy okazji kwitnie

Kasiu niestety tak jest mam narcyze z jeszcze gorszymi urazami
zobacz

Rododendronowy ogród II. 22:26, 03 kwi 2013

Do góry
Kasiek napisał(a)
Pozdrawiam cieplutko Bogdziu

Komu cieplutko to szczęśliwy.Nam na razie ciepełka ciagle brakuje, ale może w końcu się pojawi.Pozdrawiam Kasiu.
Postawić trawkę nad i... 22:25, 03 kwi 2013

Do góry
Agnieszko - zdrowia życzę, bo słyszę (czytam) że Cię grypsko dopadło... ja jestem "chora na choroby", strasznie nie lubię, bo mi się potem praca w pracy zbiera... no ale czasem wyjścia nie ma... Zdrowiej szybciutko, a póki co to odpoczywaj i korzystaj z wolnego czasu
Mój syn też jutro pisze ten test szóstoklasisty - nerwowy jest dzisiaj, bo on taki z tych ambitniejszych. Starszy nie miał tego problemu - skoro nie trzeba tego zdać, albo nie można nie zdać, no to czym się tu przejmować... W tym przypadku uważam że miał rację. Niestety w tym roku ma egzamin w gimnazjum i poniekąd podobnie do tego podchodzi... no na stres związany ze szkołą to on na pewno nie cierpi

Gratuluję kolejnej setki i pozdrawiam

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 22:24, 03 kwi 2013

Do góry
JoannA napisał(a)
Dorzucę trochę kolorków, dzisiaj tak wiosennie na ogrodowisku

JoannA napisał(a)
Haniu, tak to katalpa, ulubione drzewko Andrzeja więc wyjątkowo o nie dba i ciągle podlewa. To młoda roślina i to zimie muszę jej skracać gałązki bo mimo okrycia trochę przemarza. A ta firma ogrodnicza to Joanna i Andrzej. Moje nasionka już powschodziły więc mogę się podzielić. Dzisiaj dotarły do mnie zamówione nasiona werbeny patagońskiej, wrzuciłam do zamrażarki. Nie wiem jak długo mam ją mrozić?

będzie wam pięknie pachniała i odstraszała komary. choć trzeba o nią dbać mocno. moje katalpy to Nana, nie będzie kwiatów niestety. no i zdarzyło mi się ostatnim latem, że pokryły się mączniakiem. ale zwalczyłam. raz mi też jedna częściowo przemarzła ale pędy szybko odrosły i utrzymały formę kulistą. synek też namiętnie stoi na bramce między dwoma Nanami. liście maltretowane są przez piłkę a one nadal chcą żyć . tak czy inaczej piękne i oryginalne mają liście.
no a swoją do tego pięknie wkomponowalaś w trawkę. ślicznie.
Puste pole z wysepką kwiatową 22:22, 03 kwi 2013

Do góry
Elfik napisał(a)
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i dziekuję za życzenia i pamięć... Bardzo mi ulżyło, że Danusia rozwiązała nam wszystkim problem "życzeniowy", więc tym samym przepraszam tych, do których nie zdążyłam indywidualnie........
Nie wiem, jak ocenić te Święta, bo są jeszcze w trakcie, ale ja przed śniadaniem wielkanocnym miałam tak:

Nie wychylałabym nawet nosa, ale jak goście mieli wejść?

Elu, od znajomych słyszę, że ćwiczą i zażywają ruchu PO świętach, a Ty widzę profilaktycznie PRZED Kruszynko

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies