W Amsterdamie byłem w 2010 roku. Na szczęście są zdjęcia i ze zdjęć wynika, że 10 cebulek kosztowało od 2,50 do 4,50 euro (Targ Kwiatowy w Amsterdamie). Na dowód zdjęcie:
Więcej zdjęć u mnie w ogrodzie
Jakie wymiary mają te skrzynie? Napisz gdzie to jest i do której mogę tam podjechać. Będę w Pabianicach w piątek popołudniu. Miłej pracy w ogrodzie.
Nic mnie tak w życiu nie 'wkurza' jak tępe noże, nożyczki i sekatory.
To mój dzisiejszy zakup między innymi, ale to jest 'rewelacja'. Wprawdzie moje róże już dawno przycięte, ale jak mogłam nie wypróbować nowego sprzętu
Oczywiście kupione w sklepie "O"
Kolejne zakupy- dużo jeszcze czeka na posadzenie:
Pinus parviflora Negishi i Picea sitchensis Silberzwerg:
Pinus mugo Pal Maleter, Pinus sylvestris Globosa Viridis:
Pinus nigra Syców:
hahah no czytam i nie wierzę! Tyle co wczoraj M mi mówił, że może rzeźbę tam postawimy jakąś
Żwirku nie za bardzo chcę... bo ja nie mam cierpliwości do wybierania igieł ze żwirku... nie mam pojęcia jak go utrzymać w czystości.... Bonsai.... ja też tak średnio.... ale zamiast żwirku mogę zrobić inną powierzchnię i może faktycznie coś wyeksponować... tylko czy tu jest tak ładnie żeby stawiać rzeźbę? Co prawda już tam trochę jaśniej jest, jak usunęłam gałęzie z ziemi , ale poczekam jeszcze na usunięcie drzew i wtedy zobaczę... a za link dziękuję... zaraz patrzę!!!
Dzięki, że myślisz o mnie
Obejrzałąm, pięknie kwitnie wszystko, no szok i skandal! a buksiki pięknie sobie wyhodowałąś! no i nowe dobrałąś, co tam nowego planujesz
dzięki za kwiatki i wielkie gratki i dla ciebie Rysio