...świątecznie zakwitł czekoladowy kosmos...zdjęcia nie oddają właściwego koloru...jest bardzo ciemnobrązowy...ścięłam do drugiego piętra...bardzo wyrósł,chyba się zagęści.
Do mnie przyleciały dziś pierwsze dwa samce zięby i stado szpaków. Jeden był tak głodny że przegonił nawet kwiczoła od jabłka ale chyba uznały ze tu za zimno i gdzieś odleciały. Miłego dnia Wszystkim zycze.
Fajna zabawa z tymi gifami tylko za mało jest mozliwości uzycia gotowych elementów ale i tak się świetnie bawię. Mnie kiedys statyw ukradli i zdjęcia robiłam z ręki ale pewnie trzeba będzie pomyslec o kupnie nowego. Lubię robic nowe rzeczy i uczyc sie czegoś nowego więc jak tylko Ania powiedziała o tym programie to sie za niego wzięłam sprawdzic jak to można wykorzystac i jest troszke zabawy. Z liliami masz super pomysł , ja zrobiłam dwa gify z liliami ale wykorzystałam ten sam efekt. Brak mi gotowych efektów .Co do podpisów to rzeczywiscie łatwo szybko i przyjemnie można je robic.Tam jest jeszcze mozliwośc podwajania osób czy innych elementów, nanoszenia np gwiazdek , można trochę się pobawic.
U mnie też śniegu nie brakuje. Nie wiem czy wnusie dojadą bo strasznie go dużo a nikt nie odśnieżał. Mieszkam na takim uboczu ze dziś nawet zaden samochód nie przejechał żeby troche ubic śnieg. Całej ulicy tez nie odśnieżymy a mieszkamy na samym końcu.Tak jest u mnie.