Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Żywopłotki cisowe.

Żywopłotki cisowe.

GorAna 22:47, 27 maj 2013

Pięknie kolorowo i zakupy również udane
Pozdrawiam
grembosia 00:57, 28 maj 2013

Ale Ty masz duże pole do popisu, ja tak lubię, z rozmachem.
Rodki i świeże zakupy super. Wszystko rewelacynie rośnie, sece się raduje na takie widoki
Ależ pięknieją nasze ogrody...
BASIA8 07:32, 28 maj 2013

Piękne Masz sadzonki w szklarni Roślinki zakupione wyglądają na bardzo ładne Szkoda tylko że pogoda Nas nie rozpieszcza
Pozdrawiam.
hanka_andrus 07:44, 28 maj 2013

Byłam, obejrzałam ,poczytałam, zachwyciłam się i pędzę dalej, może jeszcze do kogo zdążę zajrzeć.
Macham!
janina_zawada 09:32, 28 maj 2013

Ale szkółka ,też posiałam lawendę ,dopiero wschodzi bo jest zimno , mam sporo posianych bylinek i sama dużo ukorzeniam ale w tym roku to zamiast podlewania mam wylewanie i nie wiem co gorsze dla kwiatów .. Ślicznie ci kwitną Rh , moje dopiero narastają ale też maja już po kilka kwiatów za to azalie w tym roku ślicznie kwitną ..
JoannA 20:23, 28 maj 2013

Haniu, szał zakupowy powoli minął. Moje zakupy to po prostu okazje, hosty duże, ładne i za 10 zł szkoda by było nie kupić.
Deszcz krzyżuje nam plany, u mnie też trawa nie skoszona, chwaściska szaleją, teren grząski więc czekamy na lepszą pogodę, chociaż jeden dzień słoneczka by się przydał!
Widziałam zakupy, dorodne rozsady, wszystko piękne i w takich ilościach! Działasz Haniu mimo brzydkiej pogody ale u Ciebie inne warunki
pozdrawiam i słoneczka życzę
Anabell 23:33, 28 maj 2013

Aniu! Grembosiu! Basiu! to taki czas na kupno roślinek i sprawienie sobie radości.
Bylin potrzebuje więcej to lepiej swoje wyhodować,

Haniu! dziękuje za odwiedziny, ja też tak wpadam ale nie zdążę pomachać.

Janino, zdecydowanie zalanie roślin jest groźniejsze od niedolanej rośliny.

Joanno! ja dziś wyjechałam za bukami do pergolki i kupiłam całkiem nie drogie na tą wysokość, nie na pniu tylko drzewko Purpurea pendula kupiłam kalinę Roseum, pomarańczowego berberysa, Clematisy. tak zwożę a teraz gdzie to sadzić planu nie ma.
danuta_szwajcer 08:34, 31 maj 2013

Haniu czytam jakie zakupy udało Ci sie zrobic to sama przyjemność. Teraz plan nasadzen i szybko sadzic bo pogoda to tylko do sadzenia bo deszczu to w tym roku w nadmiarze miamy.Pozdrawiam i słoneczka życze i udanych planów i realizacji
JoannA 11:23, 31 maj 2013

Pozdrowienia przesyłam
Mirka 11:37, 31 maj 2013

Anabell napisał(a)
To jest przesyłka z Sadowniczy.pl Pierwsze od lewej malutkie graby po 0,90 gr. drugie buki po 0,90 gr.
Świerki zwykłe 3 letnie sadzonki po 1,50 zł. ostatnie brzózki też po 1,50. Anabel czy te sadzonki z gołym korzeniem przyjma sie teraz?

Peonia Felix crouse posadzona w doniczkę jesienią z wysyłkowej i już ma 5 pączków.

Heucherka kupiona jako Plum Royal i ma piękne kwiaty a drugą mam tą samą odmianę ma inne liście a kwiaty białe. Ta pierwsza to jaka może być nazwa jest bardzo ładna.

Dwa Żylistki po 12 zł i biała Krzewuszka i Wredey za 45 zł takiego rarytaska kupił Zbyszek za 4zł