Asia coś sobie pomalowałam i wyszedł mi pierwszy projekt dobór roślin nie jest łatwy,bo brakuje w Garden,
napracowałam się i proszę o opinie krytyka wskazana
Faktycznie lichota..
Pisałaś Gabi że poczekasz na kulkowe to znaczy że tez maja być ?
Ja wczoraj zaszalałam w Brico, tak sie nie moge doczekać wiosny i zmian w moim ogrodzie, sadzenia nowych roslin, radości z patrzenia na nie, że kupić musiałam cokolwiek aięc kupiłam bazylie cytrynowa, cynamonowa i zwykłą do przygotowania sadzonek juz teraz a potem wysadzenia do mojego ziołowego kącika. Nie wiem co to jest za "bazylia cynamonowa " ... ale jak urosnie to zobaczymy.
Poza tym kupiłam małą tawułłke ( purpurową) oraz 2 azjatyckie lilie doniczkowe odmiany Barcelona...
Wrzuce fotki wieczorem na mój wątek.
Nie moge sie doczekać wiosny... to chociaz namiastka wiosny ... te zakupy....
Moze ktos odganie odmiane?Bo zamawialam wysylkowo i wyroslo kompletnie cos innego niz zamawialam.Dostalam zwrot pieniedzy,a sprzedajacy niestety nie umial powiedziec co to jest.
Sa 4 rozne
Zamialam np dwa razem-jedne mial byc bialutki,drugi ciemnofioletowy,o waskich kwiatach a tu ani ciemnego nie ma,ani bialego..
No i zasypało nas także. W Przemyślu już dawno nie było śniegu, a od wczoraj sypie bez ustanku, chyba już z pół metra nasypało. Z drugiej jednak strony to dobrze bo mróz nie narobi szkód. Zdjęcia bukszpanów (no są tam ale pod pierzynką ) musicie uwierzyć.
Andziulka, podziwiam Twój piękny ogród, cudowną zimę i ten błękit nieba. Cudowne miejsce na dom i ogród! Szczególnym sentymentem darzę Podlasie, to region w którym się urodziłam i wychowałam, tam najczęściej powracam myślami i nie tylko. A to zdjęcie, przypomniało mi moje młode lata.
Pozdrawiam cieplutko