Wklejam foty hortensji, które kupiłam wiosną u Krzywdów
te białe, potem był mróz i padły, dałam w grunt, odbiły i w tym roku są pąki, może zakwitną..ta bordowa była najpierw biała, też przeżyła na zewnątrz w donicy
I moj ostatni nabytek-polska odmiana szmaragda-jantar
Jeszcze dwa zdjecia sprzed 1,5 roku,az dziw bierze, ze tyle sie zmienilo.Powstalo duzo nowych rabat,wykarczowalismy duzo roslin,posadzilismy mase zurawek,host i traw.Trawnik doprowadzilismy do porzadku.
Ależ jestem zawiedziona
Rano pojechałam do Lidla z Małzem, z nadzieją, że kupię wiele opakowań bukszpanu.
Kupiłam jedno - tylko po to, żeby pokazać Wam jaka porażka (no i do koszyczka będą).
Jak one mają 18 cm to ja mam 2 metry!
Mizerne strasznie.
Poczekam na kulasowe...
Chciałabym wam przedstawić moją suczkę Tina ma 2 lata i jest moim pomocnikiem w ogrodzie w pełnym tego słowa znaczeniu jest wesoła i ma zawsze nowe pomysły aby pani nie nudziła się
Witaj Basiu,
Wiem że to nie najlepsze miejsce na warzywa, rosły tam tylko pomidory w workach i donicach(z powodu braku miejsca w innej części ogrodu chciałem ten kawałek ogrodu jakoś wykorzystać ale teraz wiem że lepsze miejsce byłoby od południa dlatego zostane przy donicach a to miejsce zagospodaruje w inny sposób). Nie mogę posadzić tam różaneczników i azali bo jak są duże opady śniegu to spada on z dachu i wszystko łamie.
2011 rok
W tym roku myślałem żeby posadzić warzywa w takich pojemnikach.