Oooo Basiu dzięki wielkie! O tym miejscu przy Targu zapomniałam całkowicie, a to właściwie jedyne miejsce do którego bez problemu mogę dotrzeć na piechotę, z dzieciakami. Pozdrawiam!
PS. Modrzewie wyglądają super! Altanka pierwsza klasa - widać, że zdolnego masz męża! A na ścieżce podkłady czy bele drewniane?
Karolinko!
Bardzo, bardzo wielkie dzieki, chętnie skorzystam choć w tym roku to juz za póńo ale jesli je wkope w ziemie to cebula sie wzmocni, a potem na przyszła wiosnę jak znalazł.
Karolinko napisze ci na pryw wiad telefon do siebie to sie skontaktujemy, poza czwartkiem wszystkie popołudnia ma m wolne.
Marto nieco zazdroszczę choc ja ludziom życzliwa jestem i cieszy mnie jak fajnie mają. Mam nadzieję że i u mnie tak będzie niedługo a na razie cieszę sie waszymi kwiatkami bo mam większą nadzieję na moje. Pozdrawiam Cie serdecznie i dzięki za wizyte.Piękne zdjecia takie radosne.
Drugi słoneczny dzień sprawił, ze śnieg topi się w zawrotnym tempie, i dobrze, mam go dość !
Zrobiłam przed chwilą mały rekonesans po ogrodzie i uwieczniłam trochę stanu faktycznego a pracy czeka mnie multum!
Z pod śniegu wydobyłam i same też się pokazały tulipany
te wydobyte i ukazały się w towarzystwie brzydkich korytarzy
Mebelki prezentują się tak. Na razie dosunięte maksymalnie pod zadaszenie. Poduchy zaraz wracają do domku, bo to jeszcze nie czas na siedzenie na tarasie Nie przypuszczałam nawet zamawiając je na początku marca, że na początku kwietnia będzie jeszcze zima. Buuuu
I z bliska Świetna jakość! Kolor i faktura, czyli okrągły technorattan, w szaro-brązowej matowej kolorystyce, poduchy idealnie pasujące do elewacji, modułowy zestaw po łuku, tak jak mój taras - to czego szukałam od 2 lat. Warto było poczekać
Na moment wstawiłam też podświetlanie donice i kulki bukszanów, żeby trochę ożywić tę aranżację.
Docelowo będzie to wszystko wyglądało nieco inaczej.