Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

AgnieszkaW 07:09, 23 kwi 2013

Dajano, wrzuć jakieś fotki z twoich prac ogrodowych, jesteśmy ciekawi co u ciebie słychać. Serdecznie pozdrawiam
Pola 07:14, 23 kwi 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Dajano, wrzuć jakieś fotki z twoich prac ogrodowych, jesteśmy ciekawi co u ciebie słychać. Serdecznie pozdrawiam

No właśnie Dajanko, fotki proszę....
dajana 21:31, 23 kwi 2013

Mogę wrzucić jutro jakieś fotki, tylko nie za bardzo jest co oglądać. Sprzątanie, kopanie, grabienie, przesadzanie, no ale same chcecie to nie ma sprawy wrzucę hi. Oglądałam dzisiaj kamień granitowy taki jak kostka lecz inne wymiary nie kwadraty lecz prostokąty długie ok 50 cm, wys ok 15 do 20 cm, szerokie ok 30 cm. Ładny to mało powiedziane, jest po prostu idealny na podjazd do garażu i ścieżkę do domu. Trwałość wieczna z pewnością mnie przeżyje. Jeden taki prostokąt 20 zł. Zwykła kostka granitowa ale ładna 450 zł za tonę. Do mojego stylu domu nic innego mi nie pasuje tylko granit taki jaśniutki. Brak podjazdów i ładnego wejściowego ogrodzenia wstrzymuje mi wszystkie nasadzenia i tworzenie ogrodu, ubolewam na tym okropnie. Niestety jeszcze troszkę muszę zaczekać. Póki co kopię plewię i takie różne inne prace wykonuję. Jutro zrobię fotki to wkleję dla was dziewczynki Pozdrawiam was bardzo serdecznie
Kasiek 21:34, 23 kwi 2013

Dajanko bylam,zaleglosci nadrobilam,czekam na fotki Twoich zajec w ogrodzie i Twoich pieknosci

Joku 21:36, 23 kwi 2013

Dajano, u ciebie podobny etap prac. Tylko kostki granitowej nie szukam bo podjazd już jest. Co prawda tylko z kostki betonowej . Ładne muszą być takie granitowe płyty. Też czekam na obiecane zdjęcia.
Kasiek 10:36, 25 kwi 2013

Pozdrawiam i milego dnia zycze

hanka_andrus 11:08, 25 kwi 2013

Hejka! Jak tam tuż przed weekendem.A może dłużej będzie wolne? Jeżeli pisałaś, to sorry za przeoczenie.
Miłych słonecznych dni życzę!

malgocha1960 08:08, 26 kwi 2013

Dajanko,wiem cos o tych złotych zapachach,bo ja przekładałam z wiadra,które było mi potrzebne złotko gołebie.Myslałam,ze padnę na miejscu.Nie wiem zupełnie co tym podlewac,jakie proporcje.M to przytaszczył to niech zrobi,bo ja nie dam rady.
Kasiek 22:13, 26 kwi 2013

Dajanko gdzie jestes?
dajana 23:05, 26 kwi 2013

Kasiek napisał(a)
Dajanko gdzie jestes?

A cóż to za piękności Kasiu? ty wiesz co lubię Jak to gdzie jestem ?walczę z perzem,kamieniami ale ogródek warzywny dzisiaj skończyłam ,śliczności mówię ci. Oj napracowałam się przy nim .Jutro wkleję zdjęcia bo dzisiaj nie zdążyłam, wszystko mnie boli ale jutro dalej pracuję Zawzięłam się na robotę he,he O zapomniałabym Mam młode kocięta ,moja podopieczna zrobiła mi numer pod tarasem i się okociła .Teraz mam przechlapana Moja Moli płacze bo chce tak wejść a ja jej nie pozwalam, bidulka na smyczy po działce chodzi i płacze za kiciusiem Nie mogę jej puścić niech kicia ma spokój Musze popytać czy ktoś nie chce kotka ,nie wiem ile ich jest ale widziałam szarego i czarnego Tatusia znam, piękny kocur cały czarny z wielkimi zielonymi oczami .Kiedyś to i ja tak wyglądałam ,teraz mi tylko zielone oczy zostały ha,ha .Buziaczki Kasiu ode mnie Jutro obiecuję jakieś fotki już wkleję