Piekny Ivone. i hm...teraz tak myślę, że ja go gdzieś go mam wsadzonego. nie mam chyba fotki dlatego pomrocznośc jasna mnie ogarnęła. a nie wyjdę teraz w pidżamach na mrozik z aparatem bo mi chłop na zawał zejdzie
mam, znalazłam, fota sprzed 3 lat, czy to Ivone na pierwszym planie z lewej ?
No i setunia pękła Zbyszku Gratulacje zostawiam i zdjątko - nie ja robiłam wprawdzie ale M. pozwolił Ponoć nie najlepsze, bo "to była tylko taka przechadzka ze znajomymi" ale mnie się podoba - czasem fajnie mieć "łeb w chmurach"
Basiu odwiedzam twój wątek, bo co rusz dowiaduję się ciekawych rzeczy o wysiewanych kwiatuszkach, co robić żeby wzeszły i jak postępować żeby pięknie rosły dzięki
W dniu tak wyjątkowym złamać przepisy trzeba i z kwiatem przylecieć Rady nie ma
Całą rodzinką ściskamy Cię mocno i życzymy przede wszystkim ogromu miłości, spełnienia tego największego marzenia ogrodowego, samych sukcesów w każdej dziedzinie życia oraz byś każdego dnia była szczęśliwa!
nie jestem pewien czy to Ivonne wiec dla pewności kupiłem drugiego z etykietą, ten od pięciu zim bez uszczerbku i do kompletu jałowiec chiński Plumosa Aurea jak widać kolor non stop
ginko w Bydgoszczy są różne
zimy mam mroźne i wiatr okrutny - sporo drzewek i krzewów mi wymarzło
Danusiu dużo zdrowia i miłości życzę, bo przy tylu "dzieciokach" z Ogrodowiska będzie Tobie i jedno i drugie potrzebne, żyj nam jak najdłużej 100 lat i jeszcze więcej, buziaczki
Posiałam moje zebrane nasionka...potrzebuję wysokiego,mój ładnie pachnie...metodą prób i błędów do niektórych nie wracam...eksperymentuję i szukam roślin,które chcą u mnie rosnąć bezproblemowo...