Witaj Małgosiu, dziękuję za życzenia. Również życzę spokojnych, radosnych, zdrowych świąt, oczywiście dużo wiosennego słońca. U mnie dzisiaj wietrznie i słonecznie ale zobaczymy co będzie dalej, bo opady mają się przemieszczać w moje regiony. Pozdrawiam i przesyłam wielkanocne pisklaczki
Bogdzia, też dziś się pobawiłam.. u mnie jak u Margarette..... sypie śnieg jak ......... życzenia u mnie i na ogólnym wątku, tu wstawiam by pokazać, że też się pobawiłam i jajka na obrazek wrzuciłam
Foty robiłam pół godziny temu, trzeba było poczekać, tego białego przybywa w zastraszającym tempie.
Kochani dziękuje za życzenia i zgodnie za dobra radą Danusi... u mnie dla Wszystkich życzenia...
i na specjalnym wątku https://www.ogrodowisko.pl/watek/3039-zyczenia-na-wielkanoc-2013?page=4#post_1
Dziękuję, że zaglądacie, że pamiętacie, bo to ważne....... tofam Wszystkich..
U mnie napadało znó 10 cm śniegu i sypie non stop..gęsty, gęściutki, bialutki....
Po lewej jak powinno być, a po prawej tak jak jest.....
U mnie Dziewczynki i Chłopaki akcja strojenie idzie pełną parą ... Na drzwiach mi wisi to cudo a śnieg wokoło.. Toż to skandaliczny skandal , jak kiedyś napisała mi Madzenka