Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Kindzia 20:52, 29 kwi 2013

JulkAd napisał(a)
Kasiu super awatarek..znowu się muszę przestawić, że to TY
... fiu, fiu, ale zakupy, podziwiam Cię w konsekwencji...żurawek zazdroszczę w tej cenie, szukam jasnych w jedno miejsce....kupowałaś je też w brico?....jeżeli tak to muszę do swojego podjechać....byłam wczoraj w jednej szkółce...tragedia, bo pustki ....na darmo jechałam, a tak szukałam traw...może coś w casto, albo w brico dostanę
....udało mi się ciut odetchnąć po męczącym weekendzie (ale odpuściłam ulubione zajęcie-prasowanie). Za oknem rano było 7 stopni, normalnie koszmar

Tak, w brico. Były też brązowe carexy, ale niespecjalna cena. I dwie tylko...
Tak, to nasze ulubione zajęcie. Ja mam na razie odwalone prasowanie, całe szczęście
Dzisiaj było zupełnie przyzwoicie, ciepło, ale nie męcząco. Dobrze się robiło
Kindzia 20:52, 29 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Kaśku .. Kolejny super awatarek

Czas na tulipany teraz
Kindzia 20:55, 29 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Ale super zakupy zrobiłaś i udało Ci się drapnąć moje wymyślone marmoladki .,, no a o cenie , to wogóle nie wspomnę , bo jest naprawdę rewelacyjna

Bardzo byłam zaskoczona tą ceną. Kupiłabym jeszcze bordowe, potrzebuję na łezkę przy ciurkadełku, ale były 2 x po 3. Ja dużo więcej potrzebuję...
Kindzia 20:57, 29 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)
Widzę ze masz zamiar zostac daliową królową. To piękne rośliny ale ich wykopywanie jest dośc uciążliwe.Pozdrówka.

To tak na razie tylko, takie ilości. Zresztą z 10 sztuk tylko 6 nadawało się do użycia. Niech tylko urosną
Kindzia 20:59, 29 kwi 2013

Evchen napisał(a)
Kasiu, ależ się u Ciebie dzieje Oby pogoda dopisała i udało się wszystko posadzić

Pogoda dopisała, ale czas nie chce się rozciągnąć Ewciu gonię jak głupia...dzisiaj doszłam do wniosku, że każdego lata powinnam mieć urlop. Zimą mogę spokojnie pracować
Kindzia 21:01, 29 kwi 2013

irena_milek napisał(a)
Świetne zakupy, ale z daliami rzeczywiście sporo pracy, fakt są piękne i oszczędności się robi
ta żurawka jest bardzo mocna, i pięknie się wybarwia

No, sporo, ale co zrobić. Muszę coś posadzić, pusto jest. W zimie nad tą rabatką się trzeba zastanowić. Tylko na środku berberysy zostaną, resztą do zrobienia.
Kindzia 21:04, 29 kwi 2013

JulkAd napisał(a)
Kasiu zapracowana pewno jesteś? W ogrodzie czy już w kuchni, przed wizytą gości? Udanego tygodnia

W ogrodzie zasuwamy. jeszcze jutro ogród, w środę okna i sprzątanko. Córka z Zięciem przyjadą w środę, pomogą. W czwartek z garami przygoda się zacznie dopiero

Jestem zajechana na maxa...
JulkAd 21:33, 29 kwi 2013

Ty odpocząć miałaś...w końcu urlop wzięłaś
Kindzia 21:37, 29 kwi 2013

Dzisiaj od 8,00 rano do 7,00 wieczorem walczyliśmy...I zupełnie co innego robiliśmy niż w planach było,
Zrobiłam porządek przy różach, trzeba było kamienie wyzbierać, ziemi dosypać, wyplewić, kobeę posadziłam przy siatce. Strasznie to wyglądało po brukarzach...Szkoda, że nie mam zdjęcia, jak to wyglądało przedtem...teraz tak

Przyszły 4 róże, też je posadziłam, zaczynam zapełniać dziury po tych zeżartych przez nornice. Taniocha, dlatego się skusiłam, zobaczymy...Te z Rosarium przyjdą za dwa tygodnie. Dobrze, przynajmniej się trochę obrobię...

To Casanova i Kronenburg. Mam takie już.

Obrzeżone mam stare rabaty kostką, to dzisiejsza robota eMusia.

Nie mogę się napatrzeć na koronę, w zeszłym roku nie kwitła

Tulipanki, te ulubione zaczynają

Kindzia 21:40, 29 kwi 2013

JulkAd napisał(a)
Ty odpocząć miałaś...w końcu urlop wzięłaś

Wiesz Juleczko...nawet przy tej fizycznej, jak by nie było, dość ciężkiej pracy, o moich sprawozdaniach świeżo napisanych nie myślę Odpoczywam Wiesz z jaką ochotą, po tym tygodniu, znowu na 5 dni usiądę za biurkiem?