Ale masz porządeczek przy tych różach....a te, które przyszły gdzie zamawiałaś?....moje z Rosarium też będą za 2 tygodnie....ale żałuję, że nie zamówiłam jescze jakiejś pnącej (zamówiłam tylko New Dawn ale w inne miejsce), bo ta moja chyba chce się na mnie wypiąć
Ale przeorałam je dzisiaj...będzie mi się śniło chyba
W Gadarze, taniocha...mam już od nich. Też wyglądały marnie, ale już 3 rok rosną Zresztą jeżeli padną, to zamówię jeszcze w rosarium. Te po 8 zł dostałam. Mam rabat u nich.
Tylko te dwie mam...ale nornice koło nich nie orzą...coś w tym musi być
Dzisiaj znowu nornice cukiereczkami szarymi częstowałam. Łażą na tej rabacie, dla której projekt robiłaś. Już ich nie będzie tam, bankowo! Wypróbowana metoda
Mówisz cukiereczki? Chyba mi chętka naszła na cosik słodkiego, ale chyba jednak zdecyduję się na czekoladę, bo cukierka teraz to bym sie obawiała...szukam Kasiu śliwy wiśniowej swojej okolicy i musze Ci powiedzieć, że bieda totalna...w jakiej ja dziurze mieszkam?...pojechałam szukać horti phantm i niby dostałam, ale jako jedyna nie była oznaczona..więc mogę mieć obawy...dobrej nocy Kasiu, ja jeszcze jutro do pracy
Ja znalazłam producenta przez ZSP. Wpisałam województwo i wyskoczyło. Potem tylko telefon do nich i już
Mam dwie takie nie oznaczone...i nawet Danusia nie wie co to jest Ale nie są najgorsze...chyba już jutro na nie czas nadejdzie na przesadzenie
Mój Zięciuś też jeszcze jutro, potem przyjadą
U Grzesia zajęcia z wtorku przełożyli, już dotarł
Dobrej nocy Juleczko
Te cukiereczki śmierdzą karbidem... i kosztują grubo ponad 2 stówy za kilogram...eMuś mnie szampanem raczy Też zaraz do góry idę, jutro znowu cały dzień przede mną
Dobrej nocy Do jutra
Fiu, fiu będzie się dzisiaj działo...fotki poroszę...o relacji z montażu ciurkadełka juz nawet nie wspominam, bo to mus...ja dzisiaj na ryneczku byłam i kupiłam jednoroczne do donic, ale wieloletnie tez kusiły, oj kusiły...ale w planach nie ma to nie kupiłam, byłam nieugieta...do brico nie dojechałam, ale może po południu jeszcze bedę