Sylwia jak ja dawno u Ciebie nie byłam.Zaraz nadrobię. Dzięki za pamięc.Niedługo nas czekają takie widoki jak na zdjęciu i mam nadzieje ze majowe przymrozki nie popsują tego że roślinki w tym roku przetrzymały w bardzo dobrej kondycji.Pozdrawiam.
Zbyszku, Konradzie- ja też chcę wiosny ! Ale od 1 marca! Czyli jeszcze kilka dni niech poszaleje zima, a potem sio! I już jej nie ma!
Dla Was trochę łakoci, bo ja już za bardzo sobie pozwoliłam!
Aldonko dzięki za zdjęcie. Jest przepiękne. taki kącik jest moim marzeniem ale marne szanse na jego stworzenie bo przebiśniegi wolno mi się rozrastaja a kupne wogóle nie chcą rosnąc. Zjęcie pewnie zrobiłaś poza Polską , napisz gdzie.Dzięki ,będę na nie często spoglądac bo to kawałek raju na ziemi.
Twoje słowa o ptakach brzmia jak muzyka.Cenię sobie bardzo znajomości z ludźmi kochającymi przyrodę , takimi którzy widzą piękno w małej muszce , kwiatku i również w widoku gór , jeziora czy morza. Ty taki własnie jestes i miło z Tobą sie pozachwycac. A Biebrza? kto wie? Może kiedyś sie uda?Dzięki za zdjęcia i za to że znalazłeś chwilę by do mnie zajrzec.