Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

janina_zawada 10:40, 03 kwi 2013

Jak dłużej pobędziesz to zrobisz się czarny .. Jak ci zazdroszczę tej pięknej pogody a u nas śnieg i śnieg i nie zamierza nas opuścić .. Zdjęcia chociaż telefonem śliczne , dobrze że możemy pooglądać , może niedługo i w naszym ogrodzie będzie kwitnąco .. miłego zwiedzania ..
Klamber 07:34, 05 kwi 2013

Witajcie, dziś kropi deszczyk cały dzień, wczoraj było ładnie więc poleciałem do Parku Zrobiłem kilka zdjęć i pojechałem w drugą część parku na dzike ptaki, bo w pierwszej są tylko gęsi i kaczki. Posypałem ziarenek i kręciłem filmy telefonem, znęciło się 12 przepiórek, zaraz zrobiło się ciemno i wróciłem do domu.
Janinko, wiem że u Was taka straszna pogoda, prawie codziennie rozmawiam z rodziną. Twoje roślinki przyjęły się bardzo ładnie, zobaczymy jak przeżyją tę zimę. Mam nadzieję że zostanę dłużej, za miesiąc kończy mi się viza i trza załatwiać przedłużenie. U mnie wiosna na pełnych obrotach.
Pozdrawiam serdecznie.

janina_zawada 09:05, 05 kwi 2013

Dobrze żeby ci przedłużyli tą wizę bo u nas nadal pełno śniegu i nic nie można robić w ogrodzie .. Ale zapachniało fiołkami ,kiedy moje tak zakwitną ..
hanka_andrus 09:21, 05 kwi 2013

Dzięki za wiadomości! Ekspresowo każdemu odpisujesz! Dziękuję w imieniu wszystkich.
Ciekawi mnie też, jak Twoja pampasowa przeżyła zimę, ale zobaczymy latem. O ile wrócisz. Marzeniem Twoim jest zostać dłużej, staraj się. Nadgonisz w ogrodzie po powrocie.
U mnie dopiero jutro noc bez mrozu ma być. Ale w dzień temperatura ledwie do+5 dochodzi.
Alei tak się cieszę, bo wszystko powoli obsycha po tych zwałach śniegowych.
Trzymaj się! Wszystko oglądam u Irenki i Bożenki też. Ptaki śliczniusie!
KasiaBialofi... 10:01, 05 kwi 2013

Ależ śliczna łączka fiołkowa
magdziam 11:02, 05 kwi 2013

Śliczna wiosna u Ciebie. Trzymam kciuki za przedłużenie wizy (byłam pewna , że do Kanady znieśli wizy dla Polaków) Pozdrawiam serdecznie
monteverde 11:41, 05 kwi 2013

Fajnie Robert, że w tak pozytywny sposób odbierasz swój wyjazd i w pełni z niego korzystasz, ale czy nie korci Ciebie aby zobaczyć jak mają się Twoje rośliny? jak przeżyły, wiele dopiero na jesieni przecież posadziłeś, kto zadba o Twój ogród? no i Roman jak wrócisz na pewno Ciebie podziobie ma już nerwa jak łypie okiem no ale nadal baw się dobrze i do następnego dzięki za zdjęcia
gaby3003 14:52, 05 kwi 2013

dzięki Robercie, za zaspokojenie ciekawości ....o wymarłym miastem......
jestem pełna zachwytu, nad wszystkim na co Tam w dalekim kraju napotykasz......i tak fantastycznie to wszystko chłoniesz.......i dzielisz się z nami - SPRAGNIONYMI innej rzeczywistości, niz ta B I A Ł A .....
----już w wypowiadają się, ze ptaki nie zdąża przejść cyklu ..... szykuje się kłopot z przychówkiem....

pozdrawiam gorąco z zaśnieżonych zamrożonych Kaszub
popcorn 14:58, 05 kwi 2013

Bosko! Ech kiedy u nas wreszcie tak będzie...
śniegu nadal sporo, chociaż w dzień na plusie. Podobno jeszcze tydzień.

pozdrawiam!!
weronika77 15:05, 06 kwi 2013

Pozdrawiam Cię Robercie moją piwonią (zeszłoroczną!) bo wciąż trwamy w śniegach. Ale idzie ku wiośnie.
Z Bogdzią i z Anią asc zabawiamy się gifami i czas leci szybko.