łał, łąl, łał jak pięknie, dziękuję za ten spacer tu czuć powiew wiosny, a u mnie na razie jest powiew zimy
ciekawa wycieczka pewnie latem i mam nadzieję że Ci się uda wyprawa i nam pokażesz
raz jeszcze dziękuję
pozdrawiam
dziewczyny juz się chyba zakupami nie chwalę , ale jak zaczęłam to nie skończe . odwiedziłam wczoraj TKmaxx i wsiąkłam , jednak z wielką powściągliwościa zostałam tylko przy fajnym dzwonku do ogrodu i nożyku do szczepienia drzewek ( mam zamiar opanować wreszcie tę sztukę ) .
dzisiaj zaś wyszłam z tesco z cyklamenami i z ogrodniczego z obłędną osłonką metalową na też cyklameny
jednak juz czekam z utęsknieniem na wiosne , i mam wielkie nadzieje związane z RH
No jak mi tu dziecko wchodzi to z wielką pompą ))))))))))))))))
Bardzo słodki wierszyk i nawet prawdziwy
Jak dawno Elfiku nie było ciebie u mnie tym bardziej się cieszę
Pewnie się wystraszyłaś skrzydełka )))))))))))
Właśnie odśnieżałam dziś 2 razy,w szoku byłam bo pada taka drobnica ,a warstwa jakieś 8 cm miała .
Już sama nie wiem co robić leżeć się nie da chociaż ciągnie czasami ,a jak coś porobić poważniej to jest odczuwalne.Nie wiem czy mleko z miodem ,masłem ,czosnkiem wystarczą
Muszę rzucić hasło przyjmę wszystkie nalewki na zdrowie ))))))))))))))))))))Orzechówki co tam jeszcze w apteczkach mają ogrodniczanie ...???)))))))))))))))))