Nigdy nie mów nigdy
11:46, 24 lut 2013
Trafiłam do Vivy, dzięki Wam...co za cuda!!! Ale inspirację dla siebie znalazłam. Mamy lekko pochyły teren, od tujek sąsiadów aż do naszego domu. Pod tymi tujkami rabata ma powstać w tym roku...i tam zobaczyłam podwyższoną rabatę...wiele razy widziałam, ale dopiero u Niej mnie oświeciło...u nas to by dobrze wyglądało i kłopotu z tym spadem nie będzie...za kamolami muszę się obejrzeć i zastanowić jak to połączyć z rabatą z prawej strony, bo tam murka nie chcę...musi się jakoś kończyć w tym rogu, tylko jak? Już pokazuję o co mi chodzi

Jakieś zakończenie ławeczką zrobić na tym rogu czy jak? Jakoś łagodnie musi się ten murek kończyć na lewo...za tą widoczną na zdjęciu łezką, przed wrzosami...może te kamole z murka jakoś tak łagodnie opadać mają...aż się skończą...
Sto pomysłów...
Jakieś zakończenie ławeczką zrobić na tym rogu czy jak? Jakoś łagodnie musi się ten murek kończyć na lewo...za tą widoczną na zdjęciu łezką, przed wrzosami...może te kamole z murka jakoś tak łagodnie opadać mają...aż się skończą...
Sto pomysłów...