Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

boguslawa_ma... 13:50, 17 kwi 2013

Bożenko a co ty jesteś chora? ja tylko lilie posadziłam i te byliny biedronkowe nie mam kiedy wczoraj była
pogoda to całe popołudnie spędziłam w kolejcie do wymiany opon trochę mam spraw w domu dopiero
w sobote się wybieram w poniedziałek tak się narobiłam że dziś na nogę nie moge chodzić ja jestem po operacji kolana więc muszę się oszczędzać no ale tyle było do zrobienia.
Milka 17:30, 17 kwi 2013

Bożenko, cudny avatarek i podziwiam bratki, w tej osłonce wyglądają wspaniale
no i oczywiście widzę, ze coraz piękniejsze zdjęcia;
kuruj się do końca, bo będzie miesiąc jak u mnie, buziaki
EPODLAS 17:32, 17 kwi 2013

Bogusiu, mam wirusowe zapalenie spojówek. Paskudne, które długo się leczy. Całe zycie nie miałam kłopotów z oczami, a tu takie paskudztwo mi się przyplątało. Jest dużo lepiej, ale jeszcze nie zupełnie dobrze. Dzisiaj byłam w Obi, zrobiłam małe zakupy. Będę miała sporo roślin do wsadzenia.
Elizo, więc też masz problemy zdrowotne. Daj odpocząć kolanowi. Dzisiej pogoda cudna.
Anita1978 18:23, 17 kwi 2013

Ja również pozdrawiam i pozwolę sobie czasem tu zajrzeć
EPODLAS 18:29, 17 kwi 2013

Anita1978 napisał(a)
Ja również pozdrawiam i pozwolę sobie czasem tu zajrzeć

Anito, zapraszam jak najczęściej. Też będę do ciebie zaglądać.
Bogdzia 20:17, 17 kwi 2013

Brateczki śliczne , ja też kupiłam te drobne , bardziej je lubie niz te duże ale nie wiem czy pachną bo sa posadzone w ogrodzie.Takie są moje.

Pozdrówka zostawiam.
eliza3 20:38, 17 kwi 2013

Bożenko, bratki śliczne. Piszesz, że pachną, to faktycznie chyba rzadkość, moje nie pachną.
Pozdrawiam,
an_tre 20:56, 17 kwi 2013

Bożenko życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia na te wirusówki oczne, chorowała cała rodzina siostry z Włocławka w ubiegłym roku, ciągnęło się to miesiącami, teraz już jest lepiej Pozdrawiam

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Maria667 21:52, 17 kwi 2013

Bożenko!
A co kupiłaś w Obi?
Też dzisiaj byłam i dokupiłam sobie bukszpanki w 6-pakach.
Pozdrawiam wiosennie

EPODLAS 10:43, 18 kwi 2013

Bogdziu, moje bratki też są z tych drobnych. Też podobają mi się te o małych kwiatkach. Twoje też są śliczne, mnie bardzo podobają się te o żółtych kwiatkach.
Elizo
, pachną i to naprawdę ładnie. Kupiłam je w Tesko, dokupiłabym jeszcze, ale nie chcę mi się jechać po nie. I tak mam sporo rośłin do zawiezienia na działkę.
Aniu, wiem że to się długo leczy. W dzień jest właściwie ok, a rano mam zaczerwienione oczy, nie mogę długo być przy komputerze, strasznie jest to wkurzające.
Marysiu, w Obi kupiłam dwa ubiorki zielone i trzmielinę niską która się płoży do miejsca półcienistego. Właśnie w takim miejscu tworzy się nowa rabata i sporo potrzeba mi tam roślin.