Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 14:26, 17 kwi 2013

Kindzia napisał(a)
Takie duże szafirki już masz! Pięknie Ci rosną !!!! Ostatnio jak widziałam swoje, to jeszcze zero zalążka kwiatu było...Zobaczę dzisiaj

Pozdrawiam serdecznie i buziolka zostawiam

Kasiu te szafirki to kupilam w doniczkach przed choroba i zakwitly w domu bo nie mialam jak posadzic i teraz postawilam z doniczkami w ogrodzie) to jakies inne niz mam bo koncowka jasniejszaa te co w gruncie to tez jeszcze nie zakwitły wiec zapewne u Ciebie tez jeszcze nie beda Pozdrawiam
danuta_szwajcer 14:28, 17 kwi 2013

EPODLAS napisał(a)
Danusi, życzę zdrowia. Ja jeszcze nie do końca wykurowana, ale chyba będzie lepiej. Jakie miłe sercu wiosenne widoczki pokazujesz. Pozdrówka.

Oj Bozenko mamy pecha i tyle ale uwazaj na siebie bo ja sie zaprawiłam niezle i dzis sie okaze bo ide z przeswietleniem pluc czy bede mogla juz pracowac czy nie. Zycze Ci zdrowka
danuta_szwajcer 14:31, 17 kwi 2013

Marta7 napisał(a)

Danusiu cudna ta Twoja wiosna !
Zdrówka życzę,dobrze że bylaś u lekarza.

Ostatnio kazdego dnia nawet ale w koncu musi byc dobrze Ogrod czeka i tyle pracy a ja bym juz tak sobie z grabkami, nozycami tak poszlaAle serduszka Marta u mnie nie wychodza Roze mam do posadzenia i obcinania i tyle roznych bylin .
danuta_szwajcer 14:40, 17 kwi 2013

Nawet psiunia szczęsliwa bardzo z pieknej wiosny i z zapachów

anna_g 14:58, 17 kwi 2013

danuta_szwajcer napisał(a)

Oj Bozenko mamy pecha i tyle ale uwazaj na siebie bo ja sie zaprawiłam niezle i dzis sie okaze bo ide z przeswietleniem pluc czy bede mogla juz pracowac czy nie. Zycze Ci zdrowka

Danusia ja trzymam kciuki z całej siły żeby wszystko było super i żeby się okazało że jesteś zdrowa, ale z tą pracą to Ty jeszcze uważaj... Spokojnie, delikatnie i pomalutku.... Nie szalej czasami jak już Cię lekarz "spuści ze smyczy" Pozdrawiam
Milka 17:39, 17 kwi 2013

Danusiu, jak już wiosnę pokazujesz, to chyba lepiej, pozdrawiam
danuta_szwajcer 18:44, 17 kwi 2013

anna_g napisał(a)

Danusia ja trzymam kciuki z całej siły żeby wszystko było super i żeby się okazało że jesteś zdrowa, ale z tą pracą to Ty jeszcze uważaj... Spokojnie, delikatnie i pomalutku.... Nie szalej czasami jak już Cię lekarz "spuści ze smyczy" Pozdrawiam

Aniu no nie spuscił( ale trzymaj kciuki, tak pachnie ta wiosna zapewne pracujesz chociaz codziennie troszeczke na tyle ile ci czas pozwala tez zawsze jak wracalam z pracy to potem szybciutko do ogrodu))
danuta_szwajcer 18:45, 17 kwi 2013

irena_milek napisał(a)
Danusiu, jak już wiosnę pokazujesz, to chyba lepiej, pozdrawiam

Irenko tylko z aparatem na spacerek tyle mi wolno i dla mnie to koszmar podwojny
Przetacznik 18:48, 17 kwi 2013

Pszczoły w krokusach, psi nos w żagwinie, od razu weselej, nabieraj sił Danusiu
bogumila 20:46, 17 kwi 2013

...na szybki powrót do zdrowia zostawiam lilię,która nie chciała czekać ...i zakwitła.