Bożenko trawniczek to jest terytorium M wertykuluje, kosi... Ja nawoże, przycinam kanciki...
Ślad po wertykulacji? Widać? filc wyszedł na wierzch.. 8 koszty filcu z 90 m2...
Chyba kabel od wertykulatora lepiej widać...
I fragment M
Danusiu jak miło Cię widzieć !
Serduszki moje wszystkie powychodziły(mam dwie rożowe i białą),tulipanki botaniczne i narcyze też lada godzinę będą kwitły Posadzilam dzisiaj szafrany jesienne,tak ogólnie to nie mogę się wyrobić bo ciągnę popołudniówki,aż mi żal serce ściska-taka piękna pogoda a ja do nocy w pracy ale czwartek mam wolny,potem nocki to coś nadrobię Lecę do Ciebie zapytać się o zdrowko .
Trudno mu było zrobic ładne zdjęcie, ale coś tam widać. A w zasadzie widać całą prawdę o jego niedoskonałości. Według rad Danusi zaczęłam w najmniej widocznym miejscu w ogrodzie
Liliowca kupiłam ostatniego ale mam gdzieś wizytówkę tej szkółki, chyba wysyłają. To moje drugie podejście do tego liliowca, padł mi ubiegłej zimy, ale to była bardzo nietypowa zima, wiele rzeczy padło, więc mam nadzieję, że tym razem się uda Piękny jest...
W tym roku po raz pierwszy przezimowała mi w gruncie werbena patagońska, dziw jakiś