Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

anna_g 13:35, 02 kwi 2013

Śliczności Fajnie że je w końcu widzisz Aniu... moje mają "na sobie" jeszcze dzisiaj pół metra ubitego śniegu bo bidoki posadziłam akurat w miejscu na które ten śnieg się najprościej odrzuca. Nic to że również tam rosną azalie japońskie... Pierzynę mają że hej - mam nadzieję, że wszystkie przeżyją. Ostatnio dzieciaki "rodzinne" chciały sobie tam zrobić górkę do zjeżdżania na pupach - maluśka ale dzieciaki też maluśkie. Udało mi się je "przepędzić" Ale dzisiaj pięknie świeci, woda strumieniami się leje... jeszcz szansa... tfu tfu, ja już nic nie mówię..
popcorn 13:38, 02 kwi 2013

Piękne te krokusy! Czekam na moje
pozdrawiam!
finka 13:56, 02 kwi 2013

melduję, że zjedliśmy w całej rozciągłości i jeszcze wszyscy wołają, że małooooo...

p.s. proszę zauważyć śnieg pod drzewem i w górach

a wielkanocne odśnieżanie drzewek skończyło się rzeźbieniem zajączka w śniegu (zimą są orzełki i bałwanki) miał taaaakie uszy!

a tak na marginesie to pocieszam się takimi właśnie wstawkami, bo w głowie mam trociny i miał od myślenia o tej cholernej zimie...

Anek, uściski !

p.s. emila wyślij ...
andziulka 15:23, 02 kwi 2013

Aniu, u Ciebie już krokusiki rosną, to u mnie wzorem lat ubiegłych będą za 2 tygodnie
Pozdrawiam cieplutko
Bogdzia 15:35, 02 kwi 2013

Piękne krokusy , będę beczec, u mnie tylko biel i biel.
Bogdzia 15:45, 02 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Anka ... Aleś Ty zdolniacha ... Zazdraszczam ... Nooo i znów będę Bogdzi truła ,żeby mnie nauczyła ???? ... Kuleeee , ja już nie mam sumienia Bogdzi męczyć ..

Zróbcie instuktażowy filmik i na you tube wrzućcie ... Wszystkie się nauczymy

Nieee no , wiem ,że czasu nie ma... Ale kiedyś jak Wam się z Bogdzią będzie nudziło .....

Elu ja bym mogła taką instrukcję zrobic ale się wstydzę bo ja samouk jestem i pewnie wiele rzeczy mozna zrobic lepiej niż ja to robię więc ... jak mam kogoś uczyc???. no chyba ze chcesz samoróbę w moim wydaniu to nie ma sprawy, może na pw????
Welka 17:32, 02 kwi 2013

Szczęściara z Ciebie z tymi krokusami, moje jak tak dalej pójdzie to zrobią się zimowitami i jesienią zakwitną, bo nie wiem kiedy ten śnieg stopnieje
Pozdrawiam
Kindzia 18:49, 02 kwi 2013

Chociaż u Ciebie Aniu trochę ruchu na Ogrodowisku, wiele pogrążonych w śnie zimowym...
Magda70 18:55, 02 kwi 2013

Ta..tu jak zwykle ruch z 15 stron mam do nadrobienia..olaboga!!
...może jutro nadrobię
bociek 19:00, 02 kwi 2013

Anek jak bosko!!!! Ale sie ciesze z Twoich krokusow U mnie co prawda niewiele sniegu ubylo, ale jak patrze na Twoje kwiatuchy to nabieram wiary, ze jednak bedzie wiosenka