Witam Halinko
No tak zazdroscilam Wam sniegu ten u gory pewnie to slyszal jak sypna to sypna koniec swiata ale super ja lubie
Zdjecia bockow wyslala mi Ogrodowiskowa rodzina z Polski Zyszek i Ania tutaj nawet jeszcze nie widzialam bociana chyba ze plastikowego hi hi hi boki zrywac
Karmniczki dla ptakow ho ho tez plastikowe ale mozna kupic rozne rozniste so piekne tylko za ja lubie takie nasze polskie drewniane ze sloma no wiesz no i kto tu babie dogodzi ha ha
pozdrawiam
Irenko olala do wiosny a zdjecie z kotem zapozyczone z ogrodowiska uwielbiam to zdjecie jak mnie ktos wkurza tez wstawiam jezyk
To my z kotkiem jak rodzina ha ha hi
pozdrawiam
Jagódko, dziękuję za odwiedziny i urocze zdjęcie. A dla Ciebie moja lawenda.
Piękny, sielski ogródek stworzyłaś i dom też bardzo mi się podoba.
Widzę, że masz urocze wnuczęta, tak na oko w wieku moich dzieci - więc może mogłabym się do Ciebie zwrócić z prośbą o radę, gdzie w moim betonowym ogródeczku umieścić piaskownicę, zjeżdżalnię (już taką większą, jak u Ciebie) i huśtawkę?
Dziekuje za lawede uwielbiam ja na temat placu zabaw dla dzieci napisalam Ci na Twoim watku
pozdrawiam
Robercik masz wiele atrakcji i fajnie,że nam je pokazujesz na żal ściskanie ))))))))
Nie naprawdę miło się ogląda i czyta te twoje relacje z obczyzny
Tak się zastanawiałam czy jakaś odważna wrzuci ci serducho,ale widzę puchy widać strach )))))
To ja ci zaraz jakieś wrzucę z poślizgu. A kanole obchodzą walentynki ???
No i napisz czy owoc miał posmak truskawki
To nowa ja pozdrawiam ciepło
Witam Cię Gosiu!
Z tatą jeszcze nie rozmawiałam, ale obserwuję jak wycofuje z garażu - wygląda to mniej więcej tak (czerwone linie)
Zieloną linią zaznaczyłam, jak ewentualnie mogłaby wyglądać ta rabatka. Latem pojawia się tam słońce stopniowo po południu. A czy rosnącą tam magnolię mogłabym trochę przesunąć? Boję się trochę jej przesadzać, czytałam gdzieś kiedyś, że ma kruche i wrażliwe korzenie...
Zaznaczyłam też pergolę zaproponowaną przez Gizę i skrzynię, którą chciałabym postawić pod ścianą domu.
Czyli powinno się udać, bo nie będzie przeszkodą w wyjechaniu z garażu
Dobrze czytałaś o magnolii ma kruche korzenie i wrażliwa jest na ich uszkodzenia, wszystko zależy od tego ile czasu już tam rośnie, jeśli kilka lat to bym zostawiła, jeśli rok dwa to jest szansa, ale to zawsze pewne ryzyko.
A płytami się nie przejmuj uważam tak jak poprzedniczki- jak będą ładne rabaty to na tym każdy się skupi.
Dobrze ci idzie