Uwielbiam bystrośc umysłu Joli i Jej dowcip,
Jaka to odmiana??
sa zdjecia jak widzicie moj ogrod to dlugasny prostokat z bezpomyslowo posadzonymi roslinkami i krzaczorkami po bokach. po srodku rosnie kamelia obrosnieta zielskiem na prawo od niej zas dwa niezdidentyfikowane przeze mnie jeszcze krzaczorki. te dwa krzaczory to w naszej szerokości geograficznej, nie zimują podobnie camelia to i w domach nie ma wielkiej tradycji jest bardzo wybredna i humorzasta, (patrzac na zdjęcie) po lewej to aukuba a po prawej fatsja ogród te w Twych rekach jest o kiedy...? pozdrawiam
sa zdjecia jak widzicie moj ogrod to dlugasny prostokat z bezpomyslowo posadzonymi roslinkami i krzaczorkami po bokach. po srodku rosnie kamelia obrosnieta zielskiem na prawo od niej zas dwa niezdidentyfikowane przeze mnie jeszcze krzaczorki. te dwa krzaczory to w naszej szerokości geograficznej, nie zimują, (patrzac na zdjęcie) po lewej to aukuba a po prawej fatsja ogród te w Twych rekach jest o kiedy...? pozdrawiam
Sylwuś gratuluję 1100 stronki, buziole
Cześć Syla, piękne wianki zrobiłaś! I strategiczne przeznaczenie! Na pewno bardzo opłacalna inwestycja a że przy okazji załapałam sie prawie na pierwsza drugą setkę to coś wiosennego , ściskam także wiosennie
Tak !!! To wielkokwiatowa !!! Skąd wiedziałaś Takie jeszcze mam, z 2011 r. VIII 2011 i takie Tyle znalazłam...i jeszcze jedno, może to pomoże...nie stoi długo w wazonie.
Melduję posłusznie że jestem. Martuś pogody ducha na cały tydzień i oby wiosna szybciutko przyszła. Też kwiatuszek wyszperałem.
Kwitną rododendrony forsycje tulipany korony cesarskie itd.
moje przecierki