Wital Klmberku Dzięki za zdjęcia są cudne Przeglądam i wybieram .To że zostajesz to chyba nie jest zła wiadomośc Zarobisz trochę polatasz po świecie -----jak masz zdrowie bo to najważniejsze Zyczę Ci go bardzo Pozdrawiam jeszcze zimowo a kwiatuszka masz zeszłorocznego
Zawsze Zbigniew z piękną wiosną chadzał,
moje oczy i duszę zielonością osładzał,
A tego roku, coś inaczej, śnieg, mróz,
zimny wiatr zawiewa.
Wg przysłowia: Bywa, że i na Zbigniewa pogoda się gniewa!
Ale tu, na forum, mimo złej pogody,
życzymy Zbysiowi ciepło: zdrowia i urody!
Witajcie. Wkońcu dotarłem do Vancouver. Piszę do Was z nad oceanu, nie będę dużo pisał gdyż muszę iść spać, bo rano lęcę robić zdjęcia. Ale tu pięknie i jak zielono. Kwitną rododendrony forsycje tulipany korony cesarskie itd.
Pokażę kilka zdjęć z telefonu, bo do aparatu zapomniałem kabelka. Może Was rozgrzeje tymi zdjęciami.
Dzisiaj był odpływ i woda opadła o 2 m
Na drzewach pąki już pękają ale kwiatów dużo kwitnie.
Stoje pod swoim pokojem i mam taki widok z okna, mieszkam w Downtown.
Pozdrawiam, trzymajcie się ciepło w te mrozy.
Po zimie tak Polu jest
dziś sieję i 1 dalie w donicę muszę dać, bo ruszyła
i tę skrzyneczkę wybiele, potestuję te środki, zanim ruszę na wielkie wyzwania
5 minut, ale jest
nawet stoi w docelowym miejscu, fajnie tam usiąść i podlewać rośliny
no i jak zmęczę się cięciem kulek, akurat jest pod ręką; teraz może nie wyglada za ciekawie, ale jak wszystko ruszy, będzie ok
Witaj Aniu .W NML jest piękna zima nie wieje ,nie pada w nocy trochę mrozi w dzień na plusie to śnieg topnieje bo słonko ładnie grzeje to myśę że szybko wiosenkę przywitam a Trytoma groniasta na niej pisze i chyba ją posadzę do donicy bo wypuszcza a lilie chyba nic im nie będzie bo ja mam ich sporo i jak posadzę do donic to już w garażu nie przejdę a Ty mi lepiej Aniu powiedz co z różami zrobić są w foli zapakowane tak je kupiłam a liście puściły i co do donicy z nimi czy jak? Pozdrawiam
Ewa powsadzaj te lilie do doniczek i wstaw do chłodnego, bo jak w ciepłym to zaczną za szybko rosnąć i nie zakwitną, a potem jak się ociepli z doniczką wsadzisz do ziemi, przynajmniej nornice ich nie zjedzą ja mam wszystkie wkopane w doniczkach cebule a jak tam w NML z mrozem? jaka trytomę kupiłaś? pozdrawiam
Zbyszku moc życzeń ! zdrowia, zdrowia, zdrowia do ogrodu i wszelkiej pomyslności
i żeby już wiosna nastała i snieg stopniał i słoneczko ciepło świeciło