Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

anna_g 08:18, 10 kwi 2013

Gosiniak napisał(a)
Aniu koniecznie obfoć, bo ja porównać muszę, to jakiś specjalista? - te pewnie świetną robotę wykonał...
nie migaj się już, wczoraj wieczorem obiecywałaś....
A słonko mi też ktoś zwinął i nikt się nie przyznaje, ale ja wyśledzę, kto się dziś pochwali i wszystko jasne będzie

Hej Gosiu - obfocę oczywiście... zobaczycie ocenicie Ja nawet ostatnio nie mam czasu oceniać... tyle zajęć i to nie ogrodowych...
Słońca niestety nadal nie mam - ale deszczu chwilowo też nie...
Miłego dzionka życzę
anna_g 08:20, 10 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

To Żona na chwilkę zagadamy , a Ty sobie przykleisz .. Albo ja Ci przykleję , a Ty powiesz ,że Ci ktoś psikusa zrobił

Buziam .. W ten paskudny dzień .. Oczywiście żarty sobie robię , bo tylko to mi zostało , póki co

zgadzam się Buziolki
BarbaraM 12:59, 10 kwi 2013

No to czekamy na zdjęcioszka.

A!
Oczywiście wybieram się na wypad do Kapiasów 8 czerwca.
BarbaraM 13:05, 10 kwi 2013

anna_g napisał(a)

Basiu zerknij tutaj https://www.ogrodowisko.pl/watek/2885-ogrodoterapia-czyli-uspokojenie-wsrod-tylu-spraw?page=16 - drugi post od góry

No niesamowite.
To ja bezwiednie to samo robię
Tnę świerka,aż miło.
I oto tak wygląda:

eliza3 14:35, 10 kwi 2013

anna_g napisał(a)
Kto mi ukradł SŁOŃCE???? Przyznać się u kogo świeci ???? Wystarczyło na chwilę spuścić go z oka i rano... już nie ma... buuuuu....

Miałaś dzisiaj słoneczko? Do mnie zagląda od czasu do czasu, pewnie jeszcze komuś przyświeca, może Tobie?
Pozdrawiam
eliza3 14:36, 10 kwi 2013

Basiu, ale Ty masz rękę do tego cięcia... fiu, fiu... piknie
gierczusia 19:49, 10 kwi 2013

Aneczko .. Widzę ,żeś bardzo zagoniona ostatnio ... Ale tak to już czasem jest.. Buziam i usciski przesyłam
anna_g 21:19, 10 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Aneczko .. Widzę ,żeś bardzo zagoniona ostatnio ... Ale tak to już czasem jest.. Buziam i usciski przesyłam

No tak mi jakoś Eluś się złożyło... "Egzaminy" zdaję - szóstoklasisty mam za sobą, teraz przed sobą gimnazjalny, wczoraj wywiadówka w gimnazjum - oj długo trwało bo spotkania z dyrektorami szkół ponadgimnazjalnych były, codziennie z psiną do weterynarza jeździmy, tak że w domu to jestem codziennie ok. 19.30...
Ale dzisiaj byłam ciut wcześniej czyli o 18.15 i udało mi się wyskoczyc do ogrodu - trochę poporządkować i zobaczyć co się dzieje... Po pierwsze to strasznie mokro, nawet po trawie nie bardzo chcę chodzić bo błoto się robi.

tulipki

ciut zmasakrowane przez odrzucanie śniegu ale tylko dwa
anna_g 21:21, 10 kwi 2013

Moje krokusiki dopiero takie maluśkie są

hiacynty też mikruski
anna_g 21:26, 10 kwi 2013

BarbaraM napisał(a)

No niesamowite.
To ja bezwiednie to samo robię
Tnę świerka,aż miło.

Basiu - super Ja zawsze się bałam sekatora żeby nie zepsuć A nikt inny też nie ciął więc porosło Sama nie cięłam bo to już za duże dla mnie drzewiska - ale te mniejsze to już teraz będę
Cieszę sie że będziesz u Kapiasa.

eliza3 napisał(a)

Miałaś dzisiaj słoneczko? Do mnie zagląda od czasu do czasu, pewnie jeszcze komuś przyświeca, może Tobie?
Pozdrawiam

Elizka - trochę miałam słoneczka troche deszczyku - dzisiaj to taki faktycznie kwiecień. Popołudniu było bardzo ładnie - ciut tylko wiało - co wykorzystalam na pracę ogrodowe i robienie zdjęć