Oooo Basiu dzięki wielkie! O tym miejscu przy Targu zapomniałam całkowicie, a to właściwie jedyne miejsce do którego bez problemu mogę dotrzeć na piechotę, z dzieciakami. Pozdrawiam!
PS. Modrzewie wyglądają super! Altanka pierwsza klasa - widać, że zdolnego masz męża! A na ścieżce podkłady czy bele drewniane?
Karolinko!
Bardzo, bardzo wielkie dzieki, chętnie skorzystam choć w tym roku to juz za póńo ale jesli je wkope w ziemie to cebula sie wzmocni, a potem na przyszła wiosnę jak znalazł.
Karolinko napisze ci na pryw wiad telefon do siebie to sie skontaktujemy, poza czwartkiem wszystkie popołudnia ma m wolne.
Marto nieco zazdroszczę choc ja ludziom życzliwa jestem i cieszy mnie jak fajnie mają. Mam nadzieję że i u mnie tak będzie niedługo a na razie cieszę sie waszymi kwiatkami bo mam większą nadzieję na moje. Pozdrawiam Cie serdecznie i dzięki za wizyte.Piękne zdjecia takie radosne.
Drugi słoneczny dzień sprawił, ze śnieg topi się w zawrotnym tempie, i dobrze, mam go dość !
Zrobiłam przed chwilą mały rekonesans po ogrodzie i uwieczniłam trochę stanu faktycznego a pracy czeka mnie multum!
Z pod śniegu wydobyłam i same też się pokazały tulipany
te wydobyte i ukazały się w towarzystwie brzydkich korytarzy