no co mocy prawnej musiały nabrać
a blendera nie masz? ja tak robię.
widziałam amanogawy, cenna informacja że tak długo liście trzymają. mała rewolucja mi w głowie zaświtała..
pozdrawiam Beatko
my mieliśmy kupić działkę 800m ale ulice dalej znależliśmy naszą 1500m i wiesz co..ja zbankrutuje..teraz zastanawiam się czy dobrze zrobilismy bo zakładanie ogrodu to mega wydatek :/
jak ogladam Twoje zdjęcia to teraz zwracam uwage jak ogromna ilość roślin masz i jak ładnie to się zwłaszcza teraz prezentuje gdy szaro i buro..a u mnie zawsze brzydko i zawsze za mało
mi tez jej miejsce się podoba, jest minimalistycznie i prosto ale z gustem. jedyne co moze dodam to ognisko z grilem jak u malkul bo teść takie sobie zrobił pare lat temu tylko ze na 3 nogach.
także ja tez złodziejka to dwie będziemy siedzieć
sporo ciekawostek
z podsumowania sama skorzystasz, zobaczysz jak wiele zrobiliście
a my co tu dużo mówić może zobaczymy coś czego wcześniej się wstydziłaś a teraz gdy lepiej wyglada to juz bez obaw pokażesz? piszę tak bo sama mało pokazuje różankę ale wierzę że kiedyś ten materiał którego teraz sie wstydze kiedyś będzie dobry do porównań...oby...
a powiedz jeszcze projekty Sylwii juz zaklepane i do wykonania tylko?
osz ty! to ty dobrze masz projekt ogrodu już zrobiony tylko działać
a moze byś zrobila takie podsumowanie roku 2016? bo sporo sie u Ciebie dzialo i budowlanie i projektowo to pewnie wszyscy chętnie obejrzymy poczynania?
a ja na str 500 u Ciebie