Grażynko - ponad ofertę chyba nie będę zamawiać. Przy odbieraniu towaru zobaczę co mają na miejscu. Mnie za wiele do ogrodu nie potrzeba, ale jakieś trawy na pewno kupię, liriope chciałabym bardzo. Pomyślę jeszcze... A znasz szkółkę w Łapczycy - droga na Gdów. Byłam tam kiedyś z Leną - mają sporo roślinek i piękny grabowy żywopłot - i bardzo ładne szmaragdy
Martuś pozdrawiam serdecznie - nadrabiam zaległości (oficjalnie robię rozliczenia roczne... ) Śliczny prezent dostałaś, bardzo mi się podoba, będzie pasował do Twojego stylu ogrodu.
Biegnę dalej czytać co się u Ciebie działo ostatnio - bo chyba nie było zimno, wietrznie, śnieżnie... i tym podobne Było... ? Niemożliwe Już głupieję od tej pogody
Wpadam do Ciebie i czytam o planach weselnych w ogrodzie. Dziewczyno ja mam takie same marzenia. Moze zbyt szybko wybiegam w przyszłość, bo młodzi jeszcze nic nie planują. W sobotę zorganizowaliśmy dopiero pierwsze spotkanie z rodzicami jego dziewczyny. Ale maży mi się takie przyjęcie w ogrodzie wśród kwiatów. To wspaniały pomysł.
Nie daj się gorączce i anginie! Na pewno wiesz jak wykorzystać naturę, by się jej pozbyć. Przy takiej temperaturze ubieraj się koniecznie, nawet jeśli to tylko krótki wyskok, by dokarmić ptaki, no ale zwykle rozsądne myśli pojawiają się po wszystkim...
Instynkt opiekuńczy owszem, ale jeszcze jest samozachowawczy... zapomniałaś o nim.
Ziołowa mikstura dla Ciebie
Witaj Bożenko kolorowe bratki cieszą oko, a sople przywodzą na myśl dzieciństwo jak używaliśmy ich jako mieczy do walki, ale tylko na krotko bo się łamały
Oj jaka śliczna Faktycznie dobry wynik Ja wysiałam 8 marca i jeszcze ani jedna nie wzeszła... cóż... czekam... A kiedy Elu Ty wysiewałaś?
Pozdrawiam cieplutko
Pisałam kiedyś, że lubię kupować takie umierające roślinki i ratować im życie. Właśnie wczoraj jedna z nich odwdzięczyła się pięknym kwiatem. Tego hibiskusa kupiłam za całe 3 zł.
A ja cała w skowronkach, bo po pięciu latach poszukiwań chyba udało mi się znaleźć nazwę róży pnącej, która niestety została mi tylko na zdjęciach.
Tak wyglądała