Dobry wieczor Dorotko, tak na przywitanie oczywiscie kwiatek Zobaczysz,wpadniesz jak sliwka w kompot tutaj
Czekam z niecierpliwoscia na Twoj ogrod i pozdrawiam cieplutko
Gabrysiu,byłam , podziwiałam ,i jeszcze nie raz tam zajrzę!Dzięki za piękne zaproszenie!Te furteczki takie urokliwe są! Nie sposób się oprzeć!
No i czekam na następne wejścia!
Dzięki!
Takich pięknych zdjęć nie mam......ale coś swojskiego Tobie wstawię,
Bogdziu, nie mam martagonów w ogrodzie i żałuję, bo widziałam w lipcu całe łany różowych w ogrodzie w Anglii, w Marks Hall. Cudne jak Twoje. Zobacz.
Gabrysiu piękne są , szczerze mówiąc już je widziałam u Dzidki. One do Ciebie tak pasują że powinnaś je koniecznie miec tym bardziej że masz gdzie sadzic.Bardzo romantyczny zakątek.
To była taka dzika rabata, na zdjęciach nie powtarza się to samo miejsce, fotografowałam tak jak szłam, po kolei. Fajnie wyglądają z tymi trawami, to są chyba miskanty.
Bogdziu, nie mam martagonów w ogrodzie i żałuję, bo widziałam w lipcu całe łany różowych w ogrodzie w Anglii, w Marks Hall. Cudne jak Twoje. Zobacz.
Gabrysiu piękne są , szczerze mówiąc już je widziałam u Dzidki. One do Ciebie tak pasują że powinnaś je koniecznie miec tym bardziej że masz gdzie sadzic.Bardzo romantyczny zakątek.