Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród niby nowoczesny ale... 10:37, 19 gru 2012

Do góry
Zeta - byłam i widziałam
Choinka kupiona...w sobotę bedzie ubieranko.

Pierniczki pierwsze w zyciu zrobione i to oczywiście przepis z naszego forum...najpierw było ich duuużo to zaczełam rozdawać po rodzinie i znajomych bo se myśle kto i kiedy je zje...ale okazało się, że nawet smakują i tareaz muszę chować po szafkach bo na święta nic nie zostanie.

Lukrowanie w miare wyszło nawet podłogę udało mi się polukrować - a M chodził i psioczył, że musi wycierac

AA i wianek jeszcze jeden popełniłam (prawie)...podpatrzyłam go na wrocławskim wiankowaniu i musiałam...to ten z włóczek...Stychaz bodajże go robiła...zmałpowałam - sorry ale strasznie mi się podobał...

Wieczorkiem moze fotki wrzucę..
pozdrawiam i samych dobroci życzę

Ogród ogrodniczki 10:20, 19 gru 2012

Do góry
BarbaraM napisał(a)

Śrubeczka wkręcona i wianek powieszony wg.Waszej rady

Ale ładnie !!!
Ogród ogrodniczki 08:56, 19 gru 2012

Do góry

Śrubeczka wkręcona i wianek powieszony wg.Waszej rady

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 22:14, 18 gru 2012

Do góry
Wspaniałe klimaty przedświąteczne u Ciebie już panują.....może i zdrowie Ci wrócą ta panna za oknem a w oknie cudny wianek......zazdroszczę........i choinka już ubrana przecudnie.......dekoracje w moim stylu
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 21:28, 18 gru 2012

Do góry
Witaj
Śliczne te latarenki...niesamowity nastrój stwarzają
a wianek.... ja tez miałam "stresa" jak robiłam i jak zdjęcia umieszczałam....i zupełnie niepotrzebnie bo one wszystkie mają to COŚ w sobie...

A ogród obejrzę po świetach bo u Ciebie troszkę więcej stron niż u mnie )
Pozdrawiam Magda
Ogród w Holandii 18:52, 18 gru 2012

Do góry
Cudny wianek! pozdrawiam!
Ogrodnik Mimo Woli cd 18:23, 18 gru 2012

Do góry
betysia napisał(a)
Anus...tyle do nadrobienia ale jak zawsze to rozkosz dla zmyslow...
dzisiaj na chwilke aby powiedziec,ze jestem...moze nie w szczytowej formie ale juz z gorki...

tuliskam...przedswiatecznie :...

Wianek cudo.. ale ujęcie panny w wianku to mistrzostwo świata absolutne I nawet kulki z niteczek zrobione Zdolne bestyjki z Was..... Co jeden wianek to ładniejszy........

Ha, a ja mam już lampki na choinkach i drzewkach.. tylko nie wiem dlaczego w zeszłym roku wystarczyło na 8 drzewek..a w tym ledwo, ledwo i kuso na 3!!!!! Ktoś się nie bał i chyba wziął..bo przecie drzewa tak szybko nie rosną....... to NIEMOŻLIWE.

A tak wogle to super, że już masz z górki..... mówią niby że z górki to stawy siadają, ale ja tam i tak wolę z górki niż pod górkę i to każdą
I cieszę się, że znalazłaś chwilkę by do mnie kuknąć
Ogród w Holandii 17:05, 18 gru 2012

Do góry
Aleeeeeee łaaaadny wianek cudnie go skomponowałaś te nasionka faktycznie świetnie się prezentują no to poszalałaś w tym roku wiankowo - zazdroszczę! pozytywnie oczywiście
Pozdrawiam ciepło
Znowu na wsi 17:02, 18 gru 2012

Do góry
Witaj Jolu, dziękuję za odwiedziny u mnie zawsze miło mi Ciebie widzieć
odnośnie tego drzewa, o które u mnie pytałaś, to już wiesz, że orzech i podzielam Twoje zdanie co do rozczarowania ja u siebie napewno nie posadzę, ale bezlistny wygląda całkiem fajnie, co?
Wianek kupiłaś bardzo ładny, tylko te kalle ... nie wiem po co tam ktoś wcisnął...? nie wiem o co z tym chodzi, ale też bym je usunęła i zdecydowanie dała więcej srebrnych bombeczek a może też i srebrną wstążkę..
Serdecznie pozdrawiam!

Ogród w Holandii 16:58, 18 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Śliczny wianek.

Danusiu, wielkie dzięki. To oczywiście wpływ Ogrodowiska, bo sama to bym nie wpadła na robienie wianków Pozdrawiam ciepło
Ogród w Holandii 16:56, 18 gru 2012

Do góry
eliza3 napisał(a)
Wianek śliczny, a skoro mowa o prezentach to jest idealny na prezent. Uwielbiam dawać prezenty, najchętniej wykonane własnoręcznie, a najbardziej lubię pakować, bo wtedy najmocniej myślę o obdarowanej osobie. Z pozdrowieniami i życzeniami cudownych i radosnych Świąt.

a wiesz, że jakoś mi do głowy nie przyszło żeby wiankami obdarowywac! A w sumie można było Również pozdrawiam i na wszelki wypadek także świątecznie, gdybyś już nie zaglądała. Wszystkiego co najlepsze
Ogród w Holandii 16:39, 18 gru 2012

Do góry
Śliczny wianek.
Ogród w Holandii 13:16, 18 gru 2012

Do góry
Wianek śliczny, a skoro mowa o prezentach to jest idealny na prezent. Uwielbiam dawać prezenty, najchętniej wykonane własnoręcznie, a najbardziej lubię pakować, bo wtedy najmocniej myślę o obdarowanej osobie. Z pozdrowieniami i życzeniami cudownych i radosnych Świąt.
Ogród ogrodniczki 12:02, 18 gru 2012

Do góry
Wszystko porośnięte pięknie zielenią, schodki do strumyka fajnie się wkomponowały w otoczenie, jakby je przyroda sama tam umieściła. Plany też udane, jeszcze tylko na wiosnę trza troszkę poczekać.
Ja też z tą śrubką w drzwiach nie chciałam kombinować i powiesiłam swój wianek na haczyku samoprzylepnym, taki jak tu:Haki. Na razie się trzyma, podobno łatwo się demontuje i nie zostawia śladu na drzwiach, zobaczymy po świętach. Pozdrawiam
Co z tym ogródeczkiem począć 11:10, 18 gru 2012

Do góry
Ewo gratulacje, zmiany obejrzałam i widzę, że tworzy się następny ogrodowiskowy ogródek- trzmielinki, bukszpaniki, bardzo fajne ci wyszły te rabatki. Jeszcze tylko troszkę czasu potrzeba, żeby się wszystko rozrosło i będzie ślicznie. I domek do świąt już gotowy, a na wianek nie narzekaj- od razu widać, że tu ogrodowiczka mieszka, pozdrawiam
W Gąszczu u Tess 07:53, 18 gru 2012

Do góry
Nastrój mój obecny? Taki sobie.
Świąteczny? No, jeszcze nie bardzo widoczny, bo białe cyklameny i jeden wianek adwentowy świąt nie czyni

Ale dzisiaj w nocy natura pięknie zadbała o nastrój świąteczny za oknem
Wczoraj się martwiłam jeszcze, że cała pierzynka spłynie. A dziś jest cudna, biała, gruba pierzynka na wszystkim!
Napadało chyba z 15 cm śniegu. Ja się strasznie z tego cieszę, M. nie bardzo.
Buziaki dla wszystkich
Znowu na wsi 07:48, 18 gru 2012

Do góry
Jolu, jeśli mogę się wypowiedzieć co do wianka, to moim zdaniem słusznie kalie Cię rażą - zupełnie nie pasują do całości. Taki kwiatek do kożucha. Wianek poza tym elementem ładny jest. Wywal bez żalu te kalie.
Buziaki
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 23:50, 17 gru 2012

Do góry
dorkow0 napisał(a)
Witaj Danusiu... Wianek cudo, oczywiście, opis Twojego odpoczynku również piękny... Muszę sama o takim pomyśleć... Serdeczności na nowy tydzień i może coś wreszcie zrobię dzisiaj, bo jak na razie to wenę mam do lapcia...

E tam Dorciu cudo taki sobie wianuszek ale cieszy bo wisi na moich drzwiach he,he .Wczoraj przyniosłam choinkę ,,żywą sosnę i pierwszy raz nie dotrzymałam tradycji Ubrałam ją od razu a zawsze w wigilię to robiłam .Jaki nastrój zapanował fajny,, iście świąteczny..Jeszcze troszkę roboty mam,, bo ja zawsze dziele się tym co ugotuję z innymi To tez już u mnie tradycja ,lubię rozdawać pojemniki z żarełkiem he,he.Mam nadzieję po wszystkim delektować się smakołykami i leżeć sobie przy kominku Moze coś w końcu przytyję bo chuda jestem okropnie.Ja też ci życzę fajnego tygodnia Szkoda ze zamiast śniegu pada deszcz U mnie błoto i ślisko ,bardzo brzydko .Co do veny to u mnie zawsze jest tak nie robię nic kiedy nie mam ochoty po czym zbieram sie w jednej chwili i wtedy jak głupek robie wszystko jednocześnie .Nie pójdę spać dopóki nie zrobię.Pewnie masz podobnie Buzka
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 23:32, 17 gru 2012

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)
Ooooo jaki śliczny wianek. I było do czego Dajanko przyczepić. Pozdrawiam .

Witam cię serdecznie ZbyszkuTy to chyba jeszcze u mnie nie gościłeś,, ja u ciebie jestem często Może małomówna jestem ,,ale zajadam twoje pierogi ,czytam śliczne wiersze ,,nawet w budzie twój kuperek widziałam he,he oczywiście podziwiam też ogród Obejrzałam też relację z formowania jałowca Mogę śmiało powiedzieć że rozpoznaję cię już wszędzie Nawet coś podejrzałam i zrobię tak samo Zostało mi sporo płyt OSB z budowy wykorzystam ich część na tablicę do narzędzi .Wiosną zrobię przemeblowanie w swoim drewnianym domku Miło że zajrzałeś ,zapraszam częściej .Pozdrawiam równie serdecznie
Roztoczańskie klimaty 21:52, 17 gru 2012

Do góry
A to wianek bukszpanowy. Czyli ogrodowiskowy
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies