Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

akanta 21:10, 16 gru 2012

dajana napisał(a)

Poza blokadą będziesz ponosić jakieś konsekwencje? Ja też mogę tylko wieczorem ze względu na wnusię chyba że przychodzi do mnie na godzinę 11 to mogę zerknąć rano.Zaczęłaś przygotowania świąt...co dobrego pitrasisz? ja jeszcze nie zaczęłam.Buziaki

Bez konsekwencji na szczęście .Blokują wszystko nawet wiadomości nie można poczytać .Trudno,, to w końcu miejsce pracy więc niem fikam Piekę mięso na pasztet a rano będę robiła pierniki Troszkę póżno ale po świętach też jest życie Zawsze się przydadzą Lubię ich zapach na choince .Pasztet robię wcześniej bo bym się nie wyrobiła Zawsze robię go dużo i zamrażam Obdzielam nim też tych którym się nie chce tego robić.Niczego nie umiem zrobić troszkę więc zamrażam aby mieć już na Nowy Rok i rozdaję tym których lubię Do makowca i pasztetu zawsze kolejka he,he.W święta jesteśmy jedynie we dwoje Syn rano poleciał do Stanów do teściów a drugi tez wybywa .Jesteśmy więc tylko we dwoje z psinką ptaszkami przybłędą kotkiem i rudym pieskiem który codziennie przychodzi na michę.To moje pierwsze święta w nowym domu

Danusiu to co czytam to raczej będą święta po świętach jak synowie i wnuczęta wpadną na poczęstunek .Ale w końcu może nareszcie w święta sobie odpoczniesz w ciszy ,spokoju i bez pośpiechu no i odeśpisz zaległości.Będziesz się delektować swoim miejscem w skupieniu.

Sielanka mi się szykuje Aniu Juz lecę do ciebie

Nareszcie,w końcu troszkę spokoju i tego ci życzę w pełni.Wianuszek piękny a nie wspomnę już na jakim tle.Piekny widok na tej bieli ,oj piękny....!
Bogdzia 21:43, 16 gru 2012

Zaglądam i pozdrawiam.
gusiarz 07:05, 17 gru 2012

Dajanko - pozdrawiam Cię ciepło Zapowiada się lenistwo w święta? I dobrze - odpoczniesz troszkę. I może ogrodowisko nadgonisz, skoro w pracy już się nie da... Buziaki
hanka_andrus 08:40, 17 gru 2012

Szybkiego tygodnia!I odrobiny słońca....chociaż przez szybkę.hanuśkam.....
zbigniew_gazda 09:40, 17 gru 2012

Ooooo jaki śliczny wianek. I było do czego Dajanko przyczepić. Pozdrawiam .
dorkow0 10:09, 17 gru 2012

Witaj Danusiu... Wianek cudo, oczywiście, opis Twojego odpoczynku również piękny... Muszę sama o takim pomyśleć... Serdeczności na nowy tydzień i może coś wreszcie zrobię dzisiaj, bo jak na razie to wenę mam do lapcia...
dajana 23:32, 17 gru 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Ooooo jaki śliczny wianek. I było do czego Dajanko przyczepić. Pozdrawiam .

Witam cię serdecznie ZbyszkuTy to chyba jeszcze u mnie nie gościłeś,, ja u ciebie jestem często Może małomówna jestem ,,ale zajadam twoje pierogi ,czytam śliczne wiersze ,,nawet w budzie twój kuperek widziałam he,he oczywiście podziwiam też ogród Obejrzałam też relację z formowania jałowca Mogę śmiało powiedzieć że rozpoznaję cię już wszędzie Nawet coś podejrzałam i zrobię tak samo Zostało mi sporo płyt OSB z budowy wykorzystam ich część na tablicę do narzędzi .Wiosną zrobię przemeblowanie w swoim drewnianym domku Miło że zajrzałeś ,zapraszam częściej .Pozdrawiam równie serdecznie
dajana 23:50, 17 gru 2012

dorkow0 napisał(a)
Witaj Danusiu... Wianek cudo, oczywiście, opis Twojego odpoczynku również piękny... Muszę sama o takim pomyśleć... Serdeczności na nowy tydzień i może coś wreszcie zrobię dzisiaj, bo jak na razie to wenę mam do lapcia...

E tam Dorciu cudo taki sobie wianuszek ale cieszy bo wisi na moich drzwiach he,he .Wczoraj przyniosłam choinkę ,,żywą sosnę i pierwszy raz nie dotrzymałam tradycji Ubrałam ją od razu a zawsze w wigilię to robiłam .Jaki nastrój zapanował fajny,, iście świąteczny..Jeszcze troszkę roboty mam,, bo ja zawsze dziele się tym co ugotuję z innymi To tez już u mnie tradycja ,lubię rozdawać pojemniki z żarełkiem he,he.Mam nadzieję po wszystkim delektować się smakołykami i leżeć sobie przy kominku Moze coś w końcu przytyję bo chuda jestem okropnie.Ja też ci życzę fajnego tygodnia Szkoda ze zamiast śniegu pada deszcz U mnie błoto i ślisko ,bardzo brzydko .Co do veny to u mnie zawsze jest tak nie robię nic kiedy nie mam ochoty po czym zbieram sie w jednej chwili i wtedy jak głupek robie wszystko jednocześnie .Nie pójdę spać dopóki nie zrobię.Pewnie masz podobnie Buzka
dajana 23:54, 17 gru 2012

hanka_andrus napisał(a)
Szybkiego tygodnia!I odrobiny słońca....chociaż przez szybkę.hanuśkam.....

Hanuś ty zaczynasz mówić językiem małolatów hi,,hi Fajnie tak hanuśkać przez szybkę .Poniedziałek już z głowy jeszcze 4 dni i pieczenie ciast .Ściskam cieplutko
dajana 00:01, 18 gru 2012

gusiarz napisał(a)
Dajanko - pozdrawiam Cię ciepło Zapowiada się lenistwo w święta? I dobrze - odpoczniesz troszkę. I może ogrodowisko nadgonisz, skoro w pracy już się nie da... Buziaki

Zgadłaś Agusiu będę się objadać ciastem i klilkać do ogrodów ale wcześniej wezmę renigazd co by z tych ciast nadkwasoty nie dostać he,he Rzadko jadam słodycze bo jakoś mi nie służą ale domowe ciasta lubię .