Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:19, 20 sty 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Aniu, Mileno, Marta, Ula...pozdrawiam
u nas -5, śnieg, czyli zimy ciąg dalszy..
a ja wrzucam zdjęcie z maja 2012

jaśminoiec

a u mnie tak nie chce kwitnąć... Irenko jaką masz odmianę, Snowbelle?
Ogród w skali mikro :) 12:19, 20 sty 2013

Do góry
Juzia_G napisał(a)
Elu to tylko maziaje..mogę wykasować
Ale chciałam Ci pokazać, że musiałabyś dać zieloną ścianę po bokach ściany wodnej żeby ci pijoki nie zaglądali

Nooooo Justynka ... Nadmiar skromności , naprawdę fajnista wizualizacja bardzo mi siepodoba i baaaardzo dziękuję

Zielona ściana będzie rzeczywiście niezbędna achhhh .... Mówicie , że naprawdę będzie tak ładnie ??
Islandia 12:17, 20 sty 2013

Do góry
Małe gejzerki,szumią jak czajnik
Islandia 12:11, 20 sty 2013

Do góry
Na drugim zdjęciu Husawik
Islandia 12:04, 20 sty 2013

Do góry
Na lodowcu w drodze na wschód Kawały lodowca odrywają się niekiedy nawet cały ściany lodowe pękają,odrywająsię ipłyną do oceanu.Na ostatnim zdjęciu czarny pył wulkaniczny po wybuchu Hekli.
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 11:59, 20 sty 2013

Do góry
na szybko

kanna jako parawan ... i tu trafffki jak najbardziej

kanna z goździkami ...

kanna i trawy ozdobne

kanna i biel

Działka prawie w Borach Tucholskich 11:46, 20 sty 2013

Do góry
Gosia jesteś nienasycona (igiełkowo)

'Oculus-draconis' sosna gęstokwiatowa

dałem się skusić ale odeszła w niebyt razem z dwoma sosnami himalajskim
i już mnie nie skuszą

ten zakup udany
Jałowiec skalny 'Blue Heaven chyba najlepiej wybarwiona odmiana z tego gatunku

głowocis -podmarzał systematycznie i po 7latach padł

Islandia 11:41, 20 sty 2013

Do góry
Ja z mężem nad wodospadem Tak było ciepło,ale to bliżej Rejkiawiku
Działka prawie w Borach Tucholskich 11:39, 20 sty 2013

Do góry
ogrodoweimpresjejolki 11:31, 20 sty 2013

Do góry
Wczoraj wygłosiłam mowę obrończą Oskarżyciel publiczny, w roli którego wystąpił M. oskarżył naszą choinkę o zrzucanie igieł na dywan! Ale ja w swojej mowie obrończej użyłam tylu argumentów, że choinka stoi nadal w kąciku i rozświetla wieczorami zimowy mrok Oskarżyciel mówi, że wniesie apelację w następna sobotę

Działka prawie w Borach Tucholskich 11:30, 20 sty 2013

Do góry
wlasneniebo napisał(a)
Zbyszek ja rozumiem, ale chodzi mi o różnicę w roślinach czy ta "idziesz na miedzę lub coś wtym stylu kopiesz brzózki i sadzisz u siebie,"- jest gorsza ?? Bo jeśli nie to ja wolę iść na tę miedzę i sobie wykopać

Marta jeżeli chcesz mieć "zwykłą " brzozę rosnacą do samego nieba to śmiało kop

ale takiej na miedzy nie znajdziesz

Mój 4 arowy azyl... 11:29, 20 sty 2013

Do góry
Gratulacje Basiu kolejnej setki
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 11:28, 20 sty 2013

Do góry
Irenka medium jesteś ... właśnie poszukuje inspiracji ... i mam w głowie zeszłoroczny przypadkowy mix ... na brzegu tarasu miałam żyopłocik z lawendy a pół metra niżej kanny które wystrzeliły i stworzyły dalszy parawan ... ta lawenda na tle wyglądała fajnie ... u mnie myślę o towarzystwie do stada ...

muszę zrobić porządek w zdjęciach ...

z czasem były wyższe od ogrodzenia

a to na tle lawendy właśnie ...

muszę pogmerać w inspiracjach kannowych ale jak wrócę ... Święty Krzyż wzywa ... postanowiłam sobie co nieco odmrozić ))))
Moje spełnione marzenie Małgocha 1960 11:27, 20 sty 2013

Do góry

Ogrodnik Mimo Woli cd 11:21, 20 sty 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Ahhh - ciekawe czy moje w ogóle wyjdą - bo nornice je pokochały......

Było ciepło, wiec powinne były wyjść z ziemi przed tym opadem śniegu... ja niestety walczę z nornicami za pomocą norniksa I jak na razie wygrana jest po mojej stronie

Konstancja30 napisał(a)
Ania przypominam sobie ptaszki w jadalni ptasiej i w poczekalni ... fajny widok do porannej kawy ... pozdrawiam ...

a na wiosnę i wybuch tych wszystkich cebulek to czekam bardzo niecierpliwie ... to będzie szał ... !!!

Trzeba jeszcze je posłuchać jak sie drą za oknem... teraz tak wrzeszczą , że radio zagłuszają Do 9 rano nie ma śladu po tym co dostały do jedzenia....... szarańcza
A tak będzie za 2 miesiące

Kasiek napisał(a)

Przesylam w prezencie krokusiki i tulipanki z 2013 roku

Dziękuję ślicznie..... teraz pod pierzynką czekają na wiosnę I dzięki temu masz pewność , że ich nornice nie zjadły Wyżej masz moje z 2012

gusiarz napisał(a)
Aniu - piękne krokusikowo masz u siebie. A psiuńcio nie depta Ci kfiatuszków? I mam jeszcze jedno pytanie - zawsze cebulowe sadziłam jesienią a czy jest możliwość wsadzenia ich wiosną i jeszcze cieszenia się kwitnieniem?? Dziobki zostawiam niedzielne

Stara się nie deptać po rabatach Bo to strażnik krokusów... niestety tylko do momentu jak pięknie zakwitną... wtedy leży i je wącha... ale to tylko te na trawniku posadziłam głupio, tam gdzie pies lubi leżeć, wiec nie mam do niego pretensji... Na rabatach nie niszczy.. mija bokiem Jak widać na foto.. krokusy rosną a pies pod płotem leży..

Ale czasami mu się zaśnie na słoneczku... na krokuskach I jaki zdziwiony, że go obudziłam....i dlaczego????? A kwiatki się przyplaskały .... trudno ..... bo kto sadzi kwaty gdzie pies chodzi i leży???

ogrodoweimpresjejolki 11:15, 20 sty 2013

Do góry
Celinko, napatrzyłam się na piękne wnętrza Różne style, dodatki, gadgety Jestem na etapie szukania ładnej lampy podłogowej, a tam w przeciwieństwie do realu tyle cudeniek No i kolejny raz utwierdziłam się w przekonaniu, że mam drogi gust (podane są ceny niektórych )....

Za oknem prószy delikatny śnieżek, na termometrze +28 stopni Farenheita oczywiście, tzn na nasze -2 Celsjusza

Maja obejrzana, śniadanie zjedzone (zielona jajecznica) obiadu nie muszę robić bo idziemy do dzieci i wnuków z okazji Dnia babci i Dziadka

Skrzydłokwiat zbiera się do kolejnego kwitnienia

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:09, 20 sty 2013

Do góry

lubię tę fotę, moja córcia nad nowymi nabytkami...rh, chyba Alfred

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:06, 20 sty 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
ckni mi się już do tej wiosny
iryski. ciekawa jestem czy w tym roku będą miały więcej kwiatów..

Oj Irenko piękne iryski , ja też o moich tak myślałam niedawno tym bardziej ze przesadzilam je po kwitnieniu i wtedy nigdy nie wiadomo strasznie je lubię ! I nie mogę juz doczekać sie wiosny!!!
Pozdrawiam M
PS przeczytałam u Bożenki ze w Biedronce prymulki po 3,99 maja
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:06, 20 sty 2013

Do góry
Iza, ja juz kończę swoją, ale spacer nadal trwa...doczytuję was po kolei
o kurze wyczytałam...i chyba powoli dojrzałam, chcę być kurą domową...buziaki

kwiatuch na niedzielę..znowu nasze kanny posadzimy, masz pomysł z czym w tym roku?

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:58, 20 sty 2013

Do góry
ckni mi się już do tej wiosny
iryski. ciekawa jestem czy w tym roku będą miały więcej kwiatów..
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies