Czekam ,czekam na nowe zdjęcia, a Ty, Jolu, aparat w pogotowiu trzymasz, a fotek brak!
Prawda, że te maczki od \Iwonki są cudowne? A i dzwonki też piękne!
Może gdzieś spotkam takie?
Szybkiej wiosny życzę!
Kiedy wciskam : przeglądaj, otwiera się okno: wybierz plik do przekazania.
Tam w swoim folderze próbuję zaznaczyć kilka zdjęć (trzymając klawisz ctrl), żeby wkleić je razem.
I nie da się zaznaczyć.
Co źle robię?
Dziś obserwowałam czyzyki jak przeganiały inne ptaki od jedzenia. W pewnym momencie modraszka wpadła ślizgiem do stołówki, śmiesznie wygląda a czyżyki nie zdążyły zareagowac i juz jej nie było.
Pojemniki po jajkach to jedyne co miałam w domu na zawołanie. Ale chyba kupię sobie takie foremki co to pomidorki koktajlowe w nich posiałam. Chyba po 2 zł płaciłam za nie w Auchan. Swoją drogą tydzień temu posiałam i nadal cisza...Ta ziemia jakaś chyba dziwna, jak tak teraz patrzę na zdjęcie..
Witaj Irenko. Probnozy mało zachęcające do prac ogrodowych, za to doskonałe do chodzenia po sklepach, czytania czy przyjmowania gości. Ja miałam bardzo pracowite dni, ale bardzo udane towarzysko. Wreszcie poznałam rodziców dziewczyny mojego syna. Największym podziekowaniem za moją pracę były słowa gości, ze wogóle nie chce im się wyjeżdżać i najchętniej by u nas zostali. To było najpiekniejsze podziękowanie.