wczoraj skorzystalismy ze sniegu ktorego u nas na razie jest pod dostatkiem ulepilismy z Alexem bałwana frajda niesamowita dla kajta nie mielismy wegielków na oczka dla bałwanka ale mysle ze nie obrazi sie z lampek solarnych zamiast wegielków no i oczywiscie standardowo nos z marchewki
Nie mam pojęcia co do iglaków, ale berberysy wszędzie dadzą radę.... to żelazne rośliny..... I przyjazne ptakom Zbysia berberysy to cud-miód-malina .. ja swoje w tym roku musze już radykalnie przyciąć, bo się rozpanoszyły
Moje berberyskowo (oczywiście mam więcej, ale nie mam czasu...) te foty są pod ręką..
Aniu dziękuję za sasankę, bardzo je lubię, ale w tamtym roku wyginęła mi niebieska, bardzo żałowałam.
Będę czekać razem z Tobą na kwitnienie Twoich hortensji, bo to piękne i szlachetne rośliny.
Róże kupuję w szkółce róż, nie wiem czy to pod Pszczynę należy, my mówimy, że w Pszczynie
Jak chcesz wiedzieć dokładnie gdzie, to przypomnij się później, M spytam i Ci napiszę. Ja jestem okropna, jeżeli chodzi o orientację w terenie
Kupowałam u nich dużo róż, jestem zadowolona. Zdrowe, dorodne sadzonki! W tamtym roku wielkokwiatowe po 20 zł.
Aniu Ta czarna krecha to nowa rabata (będzie), ta sraczkowata to miałby być ten murek. Nie wiem jak to łagodnie zrobić, to zaczynanie się i kończenie tego sraczkowatego
Dzięki Haniu będę podglądać choć kolory.wiwm że Klamber robił piękne zdjęcia i też wysłałam zapytajnik czy mogę .Fajnie że jesteście i zawsze na was można liczyć Pozdrawiam wszystkich
To jeden z moich obrazów więcej nie pokażę bo to nie miejsce .Malowałam go chyba na początku z 15 razy To dla wszystkich pomagających Moje ukochane chodowane brateczki