Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe zacisze

Ogrodowe zacisze

Marta7 08:21, 25 mar 2013

Maria667 napisał(a)
Czekam na nie z niecierpliwością

Marysiu,mówisz że marzy CI się córeczka ?
Marta7 08:36, 25 mar 2013

Marysiu bardzo podoba mi się Twoja Ismena,ja próbowalam z nią przygodę,ale nawet mi nie wzeszla,ona chyba nie zimuje w gruncie ?
Pisalaś też u Kasi o Inkarwili -jestem w szoku,myślalam że to roślina doniczkowa i na jeden sezon,ile czasu już u Ciebie przebywa ?
Pozdrawiam serdecznie,no i niech nareszcie ten bociek do Ciebie przyleci !
grazyna 10:46, 25 mar 2013

Miłego dnia Marysiu

iwonaj 12:17, 25 mar 2013

Witaj Marysiu u mnie śniegu też nie brakuje ale jest jeszcze zimno podobno od czwartku ma być cieplej oby się sprawdziło pozdrawiam i życzę miłego tygodnia.
12:33, 25 mar 2013
Zajrzałam do Ciebie, bo Twoje zdjęcia i Twoich gości, nastrajają optymistycznie na cały dzień.
Przeczytałam, że tarasowo-kawowa próba otwarcia sezonu wiosennego się nie udała. Wyobraziłam sobie tę sytuację musieliście być bardzo zdeterminowani ... a kawa mrożona też jest smaczna
Czekasz niecierpliwie na bociany (nasz własne każdego roku?) widziałam w TV te, które już są i bez pomocy człowieka marzną i głodują, oby Twoja para przyleciała w odpowiednim czasie, gdy będzie już ciepło.
Dobrego dnia Tobie i Twoim gościom!
Te kwiatki przynajmniej nie zmarzną, tylko takie mi pozostały

Maria667 17:35, 25 mar 2013

Asia napisał(a)
Marysiu, czy clemantis mogłabym wsadzic do skrzyni? jak wtedy z zimowaniem? pozdrawiam

Asiu!
Najprawdopodobniej tak. Wsadziłam w ubiegłym roku na wiosnę do skrzyni i puściłam na pergolę. Rósł super, ale nie wiem jeszcze jak przezimował.
Szukałam jakiś zdjęć, ale chyba nie mam. Zrobię jutro, bo dzisiaj już szarówka
Maria667 17:39, 25 mar 2013

Jabeska napisał(a)
Dziękuję za zimową odsłonę Twojego pieknego oczka, coraz bardziej się nim zachwycam

Wolałabym o tej porze wiosenną odsłonę
danuta_szwajcer 17:41, 25 mar 2013

Marysiu ale poki co musimy się ratowac wspomnieniami i marzeniami) a bocka wczoraj widziałam i to w górach gdzie zima w pełni) pozdrawiam
AgnieszkaW 17:47, 25 mar 2013

Marysiu, czy ta bociania rodzina to u ciebie co roku jest? Musisz mieć ciekawe obserwacje z wychowu piskląt. Pozdrawiam cieplutko
Maria667 18:01, 25 mar 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Marysiu, czy ta bociania rodzina to u ciebie co roku jest? Musisz mieć ciekawe obserwacje z wychowu piskląt. Pozdrawiam cieplutko

Agnieszko!
Ten bocian był u mnie przelotem. Nie mieszkają u mnie. Ale Wola to tzw bociania wieś. Jest tutaj nawet szlak bocianich gniazd.
Mam nadzieję, że w tym roku przylecą troche później, bo inaczej to czeka je tutaj niemiła niespodzianka