Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 10:32, 25 mar 2013

EPODLAS napisał(a)
Elizo u ciebie w domu już wiosna jest. Kobea pięknie rośnie, w ogrodzie na pewno będzie wyglądała pięknie. Wiem, że ma piękne kwiaty.

Bożenko, widzę, że już wróciłaś z podróży więc lecę zobaczyć czy są fotki.
Wiosny w ogrodzie nie widać, więc trzeba się jakoś wspomagać w domu - bukiety w wazonach, siewki na parapetach
eliza3 10:37, 25 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
Kobea superowa i jaka już duża, zazdroszczę ci bo ja w końcu nie wysiałam, będę na gotową polowała, w przyszłym tygodniu ciepło już ma być, słyszałaś?

Ja posiałam, bo gotowych nie spotkałam, ale możesz jeszcze wysiać, bo dziewczyny jeszcze wczoraj siały.
Mówisz, że wiosna idzie !!!!!!! To wspaniała wiadomość przy poniedziałku, bo u nas dzisiaj bardzo zimno, nawet słonka nie widać
popcorn 10:42, 25 mar 2013

Niech idzie ta wiosna wreszcie... u wujka było minus 23 poprzedniej nocy,w łódzkiem masakra...
piękna zima tej wiosny!! ech...
u mnie też parapety zastawione siewkami

pozdrawiam!!
EPODLAS 11:53, 25 mar 2013

Elizo, dzisiaj tak pięknie przez okna świeci słońce, ale mróz dalej trzyma. Ale już niedługo, przecież ta paskudna zima nie może trwać wiecznie.
grazyna 12:02, 25 mar 2013

Elizo podczytałam, że cały dom odnowiony ! A więc... czas na ogród

eliza3 12:03, 25 mar 2013

popcarol napisał(a)
Niech idzie ta wiosna wreszcie... u wujka było minus 23 poprzedniej nocy,w łódzkiem masakra...
piękna zima tej wiosny!! ech...
u mnie też parapety zastawione siewkami

pozdrawiam!!

U nas też było zimno w nocy. W dzień słonecznie, a nocy silny mróz. Taka huśtawka na pewno zaszkodzi niektórym roślinom, zwłaszcza rh. Dziwnie się ten rok ogrodniczy rozpoczął, oj dziwnie...
eliza3 12:05, 25 mar 2013

EPODLAS napisał(a)
Elizo, dzisiaj tak pięknie przez okna świeci słońce, ale mróz dalej trzyma. Ale już niedługo, przecież ta paskudna zima nie może trwać wiecznie.

U nas też słoneczko wyszło, ptaki się ożywiły, przez całą zimę nie miałam tylu stołowników jak na wiosnę
eliza3 12:09, 25 mar 2013

grazyna napisał(a)
Elizo podczytałam, że cały dom odnowiony ! A więc... czas na ogród

Grażynko, wszyscy nogami przebieramy, tak nam się chce do ogrodu Oby nam tylko łopaty nie zardzewiały, bo wiosna wyraźnie gdzieś się zaszyła i zapomniała o nas
Kindzia 13:37, 25 mar 2013

U Ciebie wielgachna ta kobea...u mnie po 3 tygodniach zaczęły wschodzić. Też 6 ziarenek miałam, na razie 3 widać. U Ciebie jednakowo wschodziły? Ciekawe ile u mnie będzie. A jaką masz? Białą czy fioletową?

Wiem, że się narobiłaś, ale zazdroszczę Ci tej chałupy na błysk zrobionej...ja jeszcze w lesie.

Pozdrawiam
monteverde 13:42, 25 mar 2013

Elizko wpadłam z rewizyta i wiosną