Ale piękny i jak dużo ma pączków...wszystkiego naj naj naj ja też wczoraj na urodzinach byłam u Szwagierki i podarowałam jej również storczyka (białego)
Coraz gorzej ze mną, jakoś nie doczytałam jak to ma być z tym strażnikiem na pniu.
Opcja z roślinami dostepnymi w gardenpuzzle: mocno zmniejszony klon i roplenice,
Powiało zimnem, więc przedsmak tego co wkrótce nastąpi Migdałek:
bratuszki:
Azalia,
Irysy
Troszkę cieplej?
Przy Was (przy Tobie Dajanko także ) przy Waszej wiedzy, umiejętnościach to ja: "wiem, że nic nie wiem", ale mobilizuje mnie to tylko do lepszej pracy,
Wiosny chcę i spotkać się z Wami
Lecę do Waszych ogródków
ha! no to mi się podoba - zimowy dom i te rumieńce : ) Pozdrowienia dla śnieżnej dziewczyny.
A miasteczko urocze i czapla niesamowita, dla mnie to egzotyczny widok, może raz w życiu widziałam na własne oczy czaplę no to dzięki Tobie mogę się dokładnie poprzyglądać. Fajnie to wszystko uchwyciłaś Agato, pozdrawiam serdecznie
Konrad,popatrz swojej psince w oczy,i ona powie jak żyć!TY mnie nie wyprowadzaj z równowagi, ogród Danusi jest nie do podrobienia,i to sobie zapamiętaj po pierwsze!
A po drugie,,żywcem takiego samego nie zrobisz,nawet jakbyś bardzo się starał, bo i dom nie ten i strony świata.
A po trzecie .... rób wszystko,żeby było jak najlepiej i żeby Ty był zadowolony.I nie próbuj kwękać, bo naślę na Ciebie falę Tsunami....:..
No ma Danusia Pięknie....... no i dobrze,jest na kim się wzorować!Równaj do najlepszych,a nie do średniaków,czy tych co się w ogonku wloką.Ściskam serdecznie..
Kwiatek dla Ciebie....wiosenny.
Dziękuje Hanusiu poprawie się leżę chory w domu a Danusia takie widoki mi daję ale z drugiej strony mi poprawia humor i podnosi na duchu ale się trochę dołuje takie życie trzeba podnieść głowę do góry bo przecież nie mam złego ogrodu tylko trochę zmian i będzie pięknie