ile tu frajddy widać!! mam nadzieję, ze w tyłek nie było zimno!
serducho z zapałkami super
Zbyszku -to naprawde sielskie widoki o matuszewo przepiekne oh
pozdrawiam Wszystkich odwiedzajacych byle do wiosny u mnie pelno sniegu pewnie sobie wymodlilam zdjecia wgram dzisiaj wieczorem
![]()
moje ulubione zdjecie juz nie pamietam czyje wiec przepraszam ze sobie je zatrzymalam
ale uwielbiam tego kotka
Witajcie
Mam na imię Beata i zaczynam swoją przygodę z tworzeniem ogrodu. Niestety na samym początku mam nie lada wyzwanie - przerasta to mnie. Na działce mam rów w którym ciągle płynie woda na wiosnę jest jej nawet sporo. Oglądam i czytam wątki na forach nie mogę zajść co by "odpowiadało" mojej sytuacji. Bardzo podoba mi się woda w ogrodach jej szum Jedni tworzą źródełka a ja mam naturalne tylko jak zagospodarować ten rów? Pomocy. Zamieszczę zdjęcia żebyście zobaczyli jak to wszystko wygląda:![]()
![]()
![]()
Rów jest długi ma ok 50m na działce dalsza część znajduje się już na łące
![]()
Po przeciwnej stronie drogi mam działkę z dalszą częścią rowu. Został wyłożony " czymś " nie wiem jak to nazwać pokażę na zdjęciu. Jak myślicie jak wyłożę tym "czymś" rów na działce na której mieszkam czy to będzie jakoś normalnie wyglądało? Mi osobiście kojarzy się jak jakiś rów w zakładzie przemysłowyco zrobić żeby to wyglądało jakoś w miarę?
![]()
Każdy pomysł czy uwaga jest mi bardzo potrzebna proszę pomóżcie młodej ogrodniczce!
Bogdziu pozdrawiam i życzę miłego dnia![]()
![]()
![]()
![]()
Aniu, ryzykantka z ciebie, włazić na taflę lodu!! pięknie tam wyglądałaś, a zwiastuny wiosny bardzo cieszą
Bardzo ładnie Bogdziua,ale wybacz cyt.:"Dziury i szpary nerwowo przeglądają ."to się troszkę uchachałam))))))))))))))))))))
Kocham Cię Bogdziu Tobie również zawsze wiosny w serduchu !!!
![]()
![]()
![]()
Bogdziu...ja gdzieś wyczytałam, że matematyki uczyłaś?? Nie pomyliłam się? Mi bardziej na polonistkę "wyglądasz"
Wierszyk jak zwykle boski