Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Co z tym ogródeczkiem począć 21:18, 16 gru 2012

Do góry
Ewa u ciebie to nawet bardzo świątecznie, piekny wianek, ja najbardziej lubię proste wianki bez dużej ilości ozdób, u ciebie w sam raz a jeże sama robiłaś?
Ogródek Hanusi po zimie 20:03, 16 gru 2012

Do góry
Haniu, piękny wianek zrobiłaś. Super zestawienie z czerwoną latarenką.
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 18:57, 16 gru 2012

Do góry
kasik778 napisał(a)
Piękny wianek, teraz na forum mamy wiankowy zawrót głowy i każdy oryginalny i jedyny w swoim rodzaju, fajnie, że masz kołatkę, idealne miejsce na powieszenie wianka

Witaj Kasiu ! pierwszy raz w życiu mam wianek na drzwiach fakt kołatka się przydała..Miło że mnie odwiedziłaś Pozdrawiam serdecznie
Co z tym ogródeczkiem począć 18:19, 16 gru 2012

Do góry
Ewa śliczne dekoracje zrobiłaś

jeżyki cudne, taka girlanda zawsze mi się podobała a wianek, no cóż nie powiedziałabym że to Twój pierwszy raz jest bardzo, ale to bardzo zacny (jakby to określiło moje starsze dziecię)

pozdrawaim
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 15:56, 16 gru 2012

Do góry
Piękny wianek, teraz na forum mamy wiankowy zawrót głowy i każdy oryginalny i jedyny w swoim rodzaju, fajnie, że masz kołatkę, idealne miejsce na powieszenie wianka
Blaski i cienie nowego życia 15:50, 16 gru 2012

Do góry
Ula cudne te szyszkowe cuda, twój wianek coraz okazalszy, naprawdę ci się udał, podziwiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:45, 16 gru 2012

Do góry
Wianek szalikowy oryginalny z tym aniołkiem. Bardzo mi się podoba. nie ma to jak forum-owe inspiracje. Pozdr.
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 14:42, 16 gru 2012

Do góry
kasik778 napisał(a)
Anitko weszłam i nie wiem co najpierw komentować

Wianek śliczny, bardzo gustowny, choinki z filcu strasznie mi się podobają, pierniki miodzio oczywiście, kto nie lubi pierników

postuluję o spotkanie grupy z Górnego Śląska, może w karnawale
co ty na to?
pozdrowionka

Kasiu, dziękuję. A znasz się może na decoupage lub może znasz kogoś kto nam udzieli wszelkich wskazówek? Myślimy o spotkaniu w takim temacie, może w styczniu

A po więcej to zapraszam wiesz gdzie

Pozdrawiam serdecznie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:33, 16 gru 2012

Do góry
Właśnie z girlandą niby OK, a niby już straciła na urodzie....Na pewno dodam w Wigilię świeże gałązki jodły, bo się troszkę skurczyła Zobaczę jak wtedy to będzie wyglądało

Inspiracją na wianek był zeszłoroczny wianek Kasi wiszący na furtce - czyli właściwie masz rację
Ogródek Hanusi po zimie 13:57, 16 gru 2012

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Swoje dzieło tez pokażę, ale nie będzie zawieszone......tylko położone.

Leżący wianek też bardzo ciekawie wygląda a z czego jest upleciony? z gałązek?
pozdrawiam serdecznie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:54, 16 gru 2012

Do góry
Obejrzałam girlandę, jest świetna, ale czy nie za wcześnie trochę? A jak palisz w kominku, to chyba nie ma szans do świąt, bo jodła zasuszy się i zmieni kolor. Ja swoją zawsze robię w dzień przed wigilią lub w samą wigilię. Jak się ma teraz ta twoja?
Bardzo piękne wejście do domu zrobiłeś. Wianek z szalika bardzo nowofalowy. Inspirowałeś się wiankami z TENDOM-u zapewne? Najbardziej podoba mi się ten z czewonymi i srebrnymi bombkami, bo ja w temacie wianków bardziej taka tradycyjna jestem. Pozdrawiam.
Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek 13:27, 16 gru 2012

Do góry
na odreagowanie tych gorszych dni (niestety przed samymi Świętami) posiedziałam nad świecidełkami - oto moje wypociny
stroik

stroik na stół

striok na kominek, jeszcze trochę niedopracowany

wianek na drzwi

i dla przeciwwagi (w/g pomysłu Sebka) wewnatrz wianek
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 13:06, 16 gru 2012

Do góry
Anitko weszłam i nie wiem co najpierw komentować

Wianek śliczny, bardzo gustowny, choinki z filcu strasznie mi się podobają, pierniki miodzio oczywiście, kto nie lubi pierników

postuluję o spotkanie grupy z Górnego Śląska, może w karnawale
co ty na to?
pozdrowionka
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:55, 16 gru 2012

Do góry
Aniu, wianek śliczny Ale zachwycam się bardziej "operatorami wałków" Fajny taki przedświąteczny widok
Początki dekorowania może były i nieśmiałe, ale potem wena dała swój upust

Zdrówka Wam wszystkim zyczę
Stroiki i wianki różne nie tylko świąteczne 12:14, 16 gru 2012

Do góry
moje wypociny
stroik

stroik na stół

wianek wewnątrz domu

i dla przeciwwagi na zewnątrz
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:46, 16 gru 2012

Do góry
szalikowy wianek genialny pomysl jaki tworczy jestes
Ogród Magdalenka 23:39, 15 gru 2012

Do góry
Aga wianek fajnie wygląda w domu ale na zewnątrz nie bardzo ...świeci za mocno ...instalacja na kabelek, nie jest taka uciążliwa , tylko problem w tym, że światełka na zewnątrz widziałam najkrótsze 5 metrowe i to jest już 100 led ...dlatego są takie mocne ... a te z I.nie nadają się na dwór ... szukam dalej i dam znać

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:21, 15 gru 2012

Do góry
Ja nie wiem jak ja przegapiłam Twój wianek kocowy - śliczny Trzymajcie sie i nie dajcie choróbskom
Ogród z perspektywą na przyszłość 23:13, 15 gru 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Jestem uzależniona od Was i świetnie się z tym czuję Jak zaczynam pisać to nie mogę przestać. Dziś rosół,więc sam się robi a ja pofolguję bo chłopaki padli. Dziś nie ma sprzątania, nawet "ryneczku". A co tam.

Tak trzymaj! Dzielna dziewczyna! Wiem jak z takim charkterem jak nasze podejmuje się takie "trudne" decyzje
Wianek z samymi światełkami super wygląda! Madzia też taki ma A ja też kcem, ale światełka odpowiednie muszę nabyć. A Twoje gdzie kupowane i jakiej firmy, bo widzę, że świecą z odpowiednią mocą (Noemi narzekała, że jej za mocno świecą).
A zima bajeczna u Ciebie! U nas dziś już tylko wspomnienie pozostało - odwilż jest, chlapa i bałwany moich chłopców smutno tracą kolejne partie swojego "ciała"
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:57, 15 gru 2012

Do góry
Fajny ten cieplutki wianek. Mróz mu nie dokuczy.Śniegu masz niewiele , u mnie było troche więcej ale topnieje i kto wie ile jutro będzie. Pozdrawiam.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies